Switsj kinderkleding
Image default
Mode en Kleding

Dé accessoires voor de zomer

Dé accessoires voor de zomer

Sinds 21 juni is het officieel zomer. Misschien dat het niet altijd zo lijkt, maar we maken er toch het beste van. Zomer, dat betekent ook dat het tijd is om je outfit op te fleuren met de nieuwste zomeraccessoires! Bij ByLotte Eindhoven vind je een uitgebreide collectie van accessoires die jouw zomerlook compleet maken. Of je nou op een festival staat, op het strand ligt of gewoon een leuke zomerse outfit aan wil, de juiste accessoires tillen je look naar een hoger niveau. In deze blog showen wij je de must-have zomeraccessoires.

 

De zonnebril

Tuurlijk, een trendy zonnebril is onmisbaar in de zomer. Het is natuurlijk een bescherming voor je ogen, maar het voegt een stijlvolle touch toe aan jouw zomerlook. Een tip is om niet te kiezen voor een te kleurrijk montuur. Een zwarte, zilveren, bruine of gouden bril gaat jaren mee, zonder dat jij of anderen er op uitgekeken raakt. Ook hierin kun je nog kiezen voor de design variant van Ray-Ban. Let op dat je hiervoor wel in de buidel moet tasten. Ook kun je kiezen voor een goedkopere variant. Let er natuurlijk wel op dat je zonnebril ook echt bescherming biedt tegen de uv-straling. 

 

Bucket hat 

Een hoed dragen is altijd een slim idee, laat staan in de zomer. Het is een goede bescherming tegen de zon. Wat voor hoed draag je dan? De bucket hat natuurlijk! Het hoedje dat door vissers werd gedragen ter bescherming tegen de wind, zon en regen is nu een onmisbaar mode item. Hij kan in alle situaties worden gedragen, maar je ziet hem vooral terug op festivals. De reden van dragen maakt in principe niet uit. Wat vast staat is dat het je outfit af maakt!

 

Sieraden

Sieraden zijn de perfecte manier om jouw persoonlijke stijl te laten zien, maar vooral om je zomerse look compleet te maken. Sieraden is natuurlijk een heel breed begrip. Dus ik neem je mee in de volgende sieraden.

Een favoriet van veel vrouwen, de ring. Kies voor een echte gouden of zilveren ring, zo laten ze geen vlekken achter op je huid. Bovendien kun je er dan ook mee in de zee of een duik nemen in het zwembad. Kies voor één ring of neem er meerdere om jouw look op te leuken.

De armband, een simpel accessoire wat iedere outfit op weet te leuken. Ook hierin zijn verschillende variaties te vinden. Kies voor een gouden of zilveren armbandje of juist voor een gevlochten armbandje. Bij iedere outfit past natuurlijk een passende armband.

Als laatste sieraad hebben we de oorbellen. Hier kan ik ook heel veel over zeggen, maar het sieraad spreekt natuurlijk voor zich. Alles is geoorloofd, zolang je maar oorbellen draagt. De enige tip die ik je mee wil geven is dat wanneer je een gouden of zilveren oorbel draagt, dat je ook echt goud of zilver moet kiezen. Het verkleurt en vlekt namelijk niet. Bovendien kun je deze ook overal bij dragen.

 

Conclusie

Met deze tips kun jij de perfecte look samenstellen voor de zomer. Natuurlijk zijn er nog veel andere accessoires die je mee kunt nemen in je look. Welk accessoire bij jou past, ligt natuurlijk ook aan jouw stijl. Hopelijk hebben wij je hiermee voldoende tips gegeven en willen wij je nog één laatste boodschap meegeven: Geniet van de zomer!

https://www.bylotte.nl/