Switsj kinderkleding
Image default
Aanbiedingen

De beste raamdecoratie voor je zomerhuis!

Hutten en zomerhuisjes brengen je dichter bij de natuurlijke wereld en geven je tegelijk een pauze van de dagelijkse stress. Je vindt vaak veel hout binnen in een hut, wat een natuurlijk gezellig gevoel geeft. Maar geen enkele plek is compleet zonder de juiste raamdecoratie om privacy, lichtregeling en stijl te bieden. 

Wat voor soort raamdecoratie is perfect voor je zomerhuis? 

Zomerhuisjes hebben van nature een rustieke esthetiek die je met je raamdecoratie kunt versterken. Elke soort raamdecoratie die je kunt bedenken, van rolgordijnen tot plisségordijnen, kan in de inrichting van een hut passen als ze de juiste kleur en het juiste materiaal heeft. Laten we enkele van onze favoriete raamdecoratie stijlen voor hutten en zomerhuizen bekijken.

Geef de charme in je zomerhuis een boost met tinten van natuurlijke materialen.

Houten of bamboe jaloezieën zijn milieuvriendelijk en laten zacht, gefilterd licht in je kamers. We kunnen ze combineren met een verduisterende voering als je meer lichtregulering wilt.

Speel in op de natuurlijke textuurverschillen in je cabine door te kiezen voor bamboe of hout. Bamboe lampenkappen zijn gemaakt van organisch bamboe dat van over de hele wereld wordt betrokken. Of voeg een stoffen vouwgordijn toe voor nog een mooi textuurelement. Als je extra gemak zoekt, motoriseer je je bamboe of vouwgordijn zodat je ze met een druk op de knop kunt optrekken of laten zakken.

Houten jaloezieën   

Breng een beetje elegantie in je hut met houten jaloezieën. Er is tegenwoordig een ruime keuze aan verf- en beitsmogelijkheden om je bestaande interieur aan te vullen, waaronder een rustieke afwerking met natuurlijk hout. Houten jaloezieën zijn een uitstekende optie voor verschillende niveaus van lichtregeling gedurende de dag, afhankelijk van hoe je de lamellen kantelt.

Gordijnen

Lange gordijnen of geven de woonkamer van je zomerhuis ook een gezellige vibe. Blijf bij neutrale kleuren zoals beige en natuurlijk groen om het ontwerp niet te overheersend te laten zijn in je inrichting. Ga voor een lichtdoorlatend gordijn met een vouwgordijn eronder.

Zo blijft de stof van het gordijn zwierig en licht, terwijl het vouwgordijn je totale privacy en lichtbeheersing geven. Vouwgordijnen zijn geweldig omdat ze strak stapelen en nauwelijks zichtbaar zijn als ze omhoog staan.

https://www.raamdecoratie.com

Gerelateerde artikelen

3 activiteiten voor tijdens een weekend weg!

Welke verlichting vind je mooi?

Jeans van Zhrill