Switsj kinderkleding
Image default
Kinderen

De draagzakken van opjebuik.nl

Bij opjebuik.nl heeft u de keuze uit een enorm groot aanbod draagzakken. Welke soort of maat u ook nodig heeft, wij hebben het! Onze webshop is namelijk opgezet door ervaringsdeskundige Eva, die zich heeft laten opleiden tot draagconsulent. Zo weet u zeker dat wat u koopt ook echt de beste optie is voor u en uw baby. 

De voordelen van draagzakken

Draagzakken zijn niet alleen extreem handig voor het dragen van uw kleine omdat u zelf uw handen vrijhoudt, maar ook dragen zij bij aan de ontwikkeling van uw kindje. Met een draagzak heeft u namelijk huid op huid contact. Dit is bewezen effectief bij de sociale ontwikkeling van uw kind. Daarnaast wordt de band tussen ouder en kind hiermee ook nog eens versterkt. Ook wanneer uw kind onrustig of ziek is, is een draagzak een prettige oplossing om uw kind toch de aandacht te kunnen geven die hij nodig heeft. 

Op maat gemaakt

Iedere ouder draagt een kind anders. Dit heeft met uw lichaamstype te maken, maar ook met de manier waarop u uw kind graag draagt. Wij hebben bijvoorbeeld draagdoeken in ons assortiment om uw kind op de rug te dragen, maar ook voor op de buik. Wij werken daarbij alleen met de beste merken. Op onze website vindt u daarom verschillende tips bij het uitzoeken van uw draagdoek. Zo hebben wij bijvoorbeeld een maattabel gemaakt om u op weg te helpen. Komt u er toch nog niet helemaal uit, dan staat Eva graag voor u klaar. Bij ons kunt u namelijk een draagconsult inplannen, waarbij u verschillende draagzakken gaat passen en oefent met de knoop van een draagdoek. 

Draagopleidingen en bijscholingen

Bent u zelf ook nieuwsgierig geworden naar meer informatie over het dragen van uw kind? Overweeg dan ook eens een opleiding te volgen. Deze zijn tegenwoordig zelfs in Nederland te volgen. Voor meer informatie over de opleidingen en wat er tijdens de opleidingen wordt behandeld kunt u op de website kijken. Hier vindt u ook ons gehele assortiment draagopties voor uw kind. Neem bij vragen contact met ons op via de website of de mail.