Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Denk aan het milieu bij het schoonmaken

In bijna iedere sector wordt er wel schoongemaakt. Het meest bekende voorbeeld is dan wel de horeca, waar het personeel zich dagelijks bezighoudt met de schoonmaak van de bedrijfskeuken, de zitruimte, het terras en de toonbank. Echter, wat dacht je van schoonmaken in garages, waar er iedere dag omgegaan wordt met smeermiddelen, vieze auto’s en chemische middelen? Ook scholen en bedrijfspanden zijn geregeld onderhevig aan een grote onderhoudsbeurt met betrekking tot grootschalige schoonmaakgevallen. Voor iedere schoonmaakklus zijn desondanks andere middelen nodig, die je bij groothandel schoonmaakartikelen Fayon kunt inslaan! Schroom daarom dus niet om een kijkje te nemen in de webwinkel om te ontdekken welke schoonmaakmiddelen geschikt zijn voor jouw klus.

Ecologische schoonmaakmiddelen

Steeds vaker bekommeren we ons om de impact van allerlei activiteiten en handelingen op het milieu. We moeten namelijk meer om kijken naar duurzaamheid om de kwaliteit van leven hoog te houden. Dat betekent daarom dus ook dat schoonmaken op een andere manier moet geschieden dan voorheen, waarbij chemische schoonmaakartikelen plaats gaan maken voor ecologische schoonmaakmiddelen. Wat dacht je van biologisch afbreekbaar afwasmiddel of een milieuvriendelijke allesreiniger? Je vaat wordt er net zo schoon van als met een minder milieuvriendelijk schoonmaakmiddel, maar nu houd je tevens rekening met de natuur. Benieuwd naar het gehele assortiment aan ecologische reinigingsproducten? Bezoek dan snel de website van Fayon en ontdek de schoonmaakartikelen!

Meer weten over Fayons artikelen?

Begin jij binnenkort aan een grote schoonmaak, maar weet je niet met welke producten je aan de slag moet gaan? Ben jij professioneel schoonmaker en op zoek naar nieuwe schoonmaakartikelen? Zoek jij een ecologisch schoonmaakproduct? Je vindt het allemaal in de webwinkel van Fayon, dus breng snel een bezoekje aan de website voor meer informatie over alle producten voor een grote (winter)schoonmaak! De experts van Fayon helpen je graag een handje bij het uitzoeken van een geschikt product.

https://fayon.nl/