Een ecologisch verantwoord horloge voor heren van Citizen

U wilt een mooi, milieuverantwoord horloge. Let er dan op dat u een merk kiest dat het milieu hoog in het vaandel heeft staan. Daarvoor gaat u naar Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Hier vindt u onder andere een Citizen horloge voor heren wat opgeladen wordt door lichtenergie. Zij zijn het eerste horloge merk dat in 1918 is begonnen en horloges levert waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. De Eco Drive horloges van Citizen hebben daarnaast een energie-spaarfunctie.

Milieuvriendelijk én zeer aangenaam: het Citizen horloge voor heren

Een horloge moet lekker zitten én voorzien zijn van de modernste technologie. Ook is het belangrijk dat het horloge op een milieuvriendelijke manier gemaakt is. Dit is ook te zien bij Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Daar vindt u bijvoorbeeld een prachtig Citizen horloge voor heren. Dit merk is een Eco-Drive horloge, wat een aantal voordelen heeft. Zo benut het iedere vorm van licht om het horloge aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat het wisselen van een batterij niet nodig is. Op het moment dat er langere tijd geen licht is blijft het horloge gewoon werken. Als laatste, omdat er geen batterij nodig is, wordt er jaarlijks een grote hoeveelheid chemisch afval vermeden!

Het eerste horloge van massief titanium is het Citizen horloge voor heren

In de horloges van Citizen zijn hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken verwerkt. Deze horloges zijn echter moeilijk verkrijgbaar. Juwelier de Bokx Wijffels heeft een aantal mooie modellen in het assortiment. Het Citizen heren horloge is het eerste merk ter wereld dat het uurwerk volledig uit massief titanium heeft gemaakt. Dit maakt het model zeer licht van gewicht en roestvast. Er is speciaal hiervoor Super Titanium gecreëerd. Dit is vijf keer harder dan roestvrijstaal, met als gevolg dat het een groot draagcomfort heeft en op die manier uw leven aangenamer maakt. Dit merk en diverse andere modellen vindt u bij Juwelier de Bokx Wijffels.