Switsj kinderkleding
Image default
Winkelen

Ga voor het allerbeste voor uw kind met een Corolle babypop

Met een Corolle babypop heeft u het perfecte cadeau voor uw kind. In het assortiment van Carabass Speelgoed vindt u een ruim aanbod aan verschillende Corolle babypoppen. Gaat u voor de standaard babypop, plaspop of Lila Chérie. Deze laatste is een pop die reageert zoals een echte baby. De babypop heeft vijf verschillende geluiden. Zo geeft u uw kind een levensechte ervaring. Het is onvermijdelijk dat de Lila Chérie jarenlang het favoriete speelgoed van uw kind gaat worden.

Welke uitvoering van de Corolle babypop kiest u voor uw kind?

Naast de Lila Chérie heeft u bij de specialist keuze uit nog diverse andere babypoppen. Zo is er de Calin maria, Bébé classique Blondinette en Chérie Camille. Elke pop heeft een karakteristiek uiterlijk, eigen outfit en verschillend formaat. Ook verschillen de kenmerken van de poppen. Zo kunnen van enkele poppen de oogjes openen en sluiten en is het mogelijk om van sommige poppen het haar te borstelen. Welke Corolle babypop wordt de nieuwe favoriet van uw kind?

Maak de ervaring met de Corolle babypop nóg levensechter

Om extra leuk te kunnen spelen met de Corolle babypop, verkopen ze bij Carabass speelgoed ook diverse accessoires. Met deze spulletjes maakt u de ervaring die uw kind beleeft aan de pop nog levensechter. Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een babybadje van kunststof, die is te gebruiken voor de bad- en plaspoppen. Ook zijn er verschillende leuke borstels om de haren van de pop te verzorgen. Welke accessoires kiest u voor uw kind?

Bestel uw Corolle babypop heel eenvoudig online

U bent eruit: u wilt een Corolle babypop gaan bestellen voor uw kind. Maar waar vindt u deze levensechte babypoppen? Wat nu als we u zouden vertellen dat u deze poppen heel eenvoudig online bestelt? Dat doet u via de webshop van Carrabas Speelgoed. Bekijkt u de poppen liever in het echt? Brengt u dan eens een bezoekje aan de specialist. U vindt de bijzondere speelgoedwinkel in Rotterdam waar u zich waant in een fantasiewereld van het leukste speelgoed.

Gerelateerde artikelen

Een eigen sjaal van uw favoriete sportclub laten maken? Het kan!

Ontdek verschillende matrassen in de showroom van de waterbeddenspecialist