Switsj kinderkleding
Image default
Aanbiedingen

Gezelschapsspellen

Gezelschapsspellen zijn al jaren trendy speelgoed. Gezelligheid is voor veel mensen belangrijk. Voordat de kinderen naar bed gaan, pak je er leuk nog even een spelletje bij. Zijn de kinderen al iets groter, dan genieten ze ongetwijfeld van een spel als 30 Seconds. Paardenmeiden zijn elke dag wel in voor het spelletje paard-opoly. Liggen de kleintjes op bed, dan is Vertellis een heel gaaf spel. Zo kom je op interessante gesprekken en leer je elkaar nog beter kennen. Misschien heb jij een zoon of dochter die echt een legpuzzel nodig heeft om even helemaal tot rust te komen. De puzzels van Jan van Haasteren blijven leuk en met 1000 stukjes ben je best een poosje zoet.

Creatief bezig zijn

Ook creatief speelgoed hoort al jaren bij trendy speelgoed. Voor jonge kinderen is het ook heel belangrijk om zich op creatief terrein te ontwikkelen. Ook oudere kinderen genieten ervan om zelf iets te creëren. Decoreer bijvoorbeeld je eigen koffertje. Gaat je kleine uk binnenkort logeren, dan is het natuurlijk helemaal leuk om tijdens de voorbereidingen zelf een koffertje te versieren. Jong en oud geniet bij trendy speelgoed zoals Buddha Board Mini van het schilderen met water. Of bouw met je zoon die geïnteresseerd is in het heelal zijn eigen sterrenhemel. 

Fietsen en steppen

Hoe leuk puzzelen en knutselen ook zijn, kinderen moeten bewegen. Hun bewegingsdrang is enorm. Daarom blijven fietsen en steppen altijd trendy speelgoed. Koop je een stoere stuntstep voor je zoontje? De step Unicorn valt ongetwijfeld in de smaak bij je kleine meid. Krijgt je dochter voor haar volgende verjaardag een prachtige Trybike? Misschien wel direct met een echt mandje aan het stuur? Het handige aan deze fiets is dat hij meegroeit met je kind. De fiets is leuk voor zowel jongens als meisjes.

https://www.trendyspeelgoed.nl/