Niet meer naar de markt, maar online een hele zalm kopen

Als u vroeger een verse hele zalm wilde kopen, was dit erg lastig. U moest vroeg uw bed uit om langs de gaan bij de viskraam op de plaatselijke markt of ging naar een speciale vishandel om die ene soort vis zoals zalm te kopen. Tegenwoordig is het een en ander veranderd. Nog steeds kunt u naar de markt of naar een vishandel om uw verse zalm te kopen, maar u kunt uw verse vis vandaag de dag ook gewoon bestellen via het internet. Dit kan bijvoorbeeld bij een visspeciaalzaak zoals Fieret’s Vishandel. Naast dat zij op de markt staan en een vishandel hebben, is het bij deze leverancier ook mogelijk om uw vis, zoals een hele zalm, te kopen via het internet. Deze wordt vervolgens binnen twee dagen vers bij u aan huis afgeleverd. Zo kunt u genieten van de lekkerste vis zonder daarvoor naar de markt of vishandel te hoeven.

Bij de specialist kunt u allerlei vis, zoals een hele zalm, kopen

Wie is er nu niet dol op? Verse zalm! U kunt deze verse hele zalm bestellen bij Fieret’s Vishandel. Bij deze visspecialist kunt u terecht voor een zeer uitgebreid aanbod aan allerlei verschillende soorten vis, schelp- en schaaldieren. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om gamba’s, coquilles of gemarineerde hele zalm te kopen? Het kan allemaal bij deze specialist op het gebied van vis. U hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Nadat u er een bestelling met daarin uw favoriete soorten vis heeft geplaatst zorgen ze er zelfs voor dat deze binnen twee dagen vers en gekoeld bij u thuis wordt afgeleverd. Dat wilt u als echte visliefhebber toch ook?!

Grote hoeveelheden zalm kopen bij de specialist voor in de horeca

U heeft een eigen onderneming in de horecabranche en wilt natuurlijk alleen maar topkwaliteit serveren. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld uw zalm. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een gespecialiseerde visgroothandel voor het kopen van uw zalm en andere soorten vis. Fieret’s Vishandel is zo’n specialist. Zij leveren hun extensieve assortiment bestaande uit diverse soorten vis, schelp- en schaaldieren aan zowel particulieren als bedrijven. Zo is het mogelijk om kleine maar ook grote hoeveelheden verse vis, zoals hele zalm, bij hen te kopen. Zij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling binnen de kortste keren vers en gekoeld wordt geleverd op het door u gewenste adres.