Switsj kinderkleding
Image default
Mode en Kleding

waar let je op bij een goede bh

waar let je op bij een goede bh

 

Er is een moment dat het tijd is voor een nieuwe of andere bh. Dat kan zijn omdat je oude kapot is, maar ook omdat deze niet meer hele goed past. Kortom, genoeg redenen te bedenken waar jij een nieuwe bh zou moeten aanschaffen. Omdat het aanschaffen van een nieuwe bh niet iets is wat we dagelijks of wekelijks doen, is het vaak even weer kijk waar of je allemaal op moet letten. Kies je ervoor om online een bh te bestellen bij sportbh.nl, dan zal je daar van alle benodigde informatie worden voorzien. Kies je ervoor om naar de winkel te gaan, dan zal een medewerker je persoonlijk kunnen helpen. Het is dus helemaal aan jezelf wat jij fijn vindt. Maar waar let je nu op tijdens het uitzoeken van een goede bh? Wij vertellen het je!

 

De juiste maat kiezen

 

Het kiezen van de juiste maat lijkt zo vanzelfsprekend, toch is dit niet altijd het geval. We zien namelijk vaak dat vrouwen de maat die ze altijd hebben gehad vaak blind weer kiezen, terwijl er in de tussentijd wel van alles kan zijn gebeurt. Het kan heel goed zijn dat je bent afgevallen, zwanger bent (geweest) of wat bent aangekomen. Al deze dingen kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke maat bh die jij nodig hebt. Daarnaast is het ook goed om te weten dat een reguliere lingeriezaak niet alle maten heeft. Vaak heeft een lingeriezaak niet groter dan maat D en wellicht soms ook E. Voor een sport bh grote maten moet je dan bijvoorbeeld naar een speciaalzaak. Niet erg, want je bent echt niet de enige, maar wel handig om even te weten!

 

Kleur

 

Veel vrouwen kiezen standaard voor een zwarte bh. Maar ga jij een bh kopen, kijk dan ook eens naar andere kleuren. Het kan namelijk heel goed zijn, dat een bepaalde andere kleur je misschien wel veel beter staat. Staar je daarom dus ook niet blind op de kleur die je vooraf in je hoofd had, maar laat je gewoon eens inspireren door het aanbod wat een webshop of winkel heeft en de medewerker je aanbiedt. Je zult namelijk verstelt staan van het resultaat wanneer je je eigen voorkeuren eens loslaat. Uiteraard kun je dit ook aangeven bij een medewerker en wanneer je online zoekt middels een filter selecteren. Zo kun je dus helemaal zelf bepalen wat je nu daadwerkelijk wil, zodat je uiteindelijk toch met een bh naar huis gaat die past bij wat je nu eigenlijk zocht.