Switsj kinderkleding
Image default
Aanbiedingen

4x inspiratie voor jouw kerstdiner outfit!

4x inspiratie voor jouw kerstdiner outfit!

De tijd waarin families samenkomen om de feestdagen te vieren en een heerlijke maaltijd te delen: de kerstdagen! Je wilt er natuurlijk op je best uitzien. Maar wat moet je aantrekken? Maak je geen zorgen! Deze blogpost geven we je enkele outfit ideeën waarmee je er tijdens het kerstdiner feestelijk en stijlvol uitziet.

 

Een zwarte jurk

Een zwart jurkje is altijd een goed idee, ongeacht de gelegenheid. Voor een kerstdiner is het leuk jouw jurk te combineren met wat feestelijke sieraden en hakken of laarsjes. Deze outfit is perfect als je er chique en verzorgd uit wilt zien. Naast een zwarte jurk is een ander soort jurk ook altijd leuk!

 

Statement jas

Maak een statement met je jas deze kerst! We raden je aan een jas te kiezen in een opvallende kleur of een leuk patroon. Combineer hem met een eenvoudige outfit eronder, zodat je jas de ster van de show wordt. Deze outfit is perfect als je je wilt onderscheiden van de massa en hij houdt je warm tijdens de kou als je buiten bent!

 

De vakantie trui

Als je in de vakantiestemming wilt komen, dan is een feestelijke trui de juiste keuze. Wij raden je aan je trui te combineren met een jeans of legging en comfortabele schoenen. Deze outfit is geweldig als je comfortabel maar toch stijlvol wilt zijn. En je krijgt er zeker complimenten mee van je familie! Naast een vakantie trui is een simpele, foute kersttrui heren ook erg leuk om aan te doen tijdens je familiediner.

 

Simpel maar stijlvol

Liever toch een simpele outfit waar je je gegarandeerd comfortabel in voelt? Ga dan voor een spijkerbroek met een leuke blouse, die je eventueel kan combineren met een nette blazer of jasje. Vergeet je sieraden niet, deze geven je outfit een feestelijke twist! 

 

https://www.underweardistrict.nl/