Switsj kinderkleding
Image default
Electronica en Computers

De nieuwe trend een airfryer. Wij geven je tips voor de beste airfryer.

De nieuwe trend een airfryer. Wij geven je tips voor de beste airfryer.

Wij hebben een aantal tips voor de beste Airfryer voor de mensen die hem nog niet in huis hebben of toe zijn aan een nieuwe. Het belangrijkste is toch wel de inhoud. Als je hem alleen voor jezelf gebruikt en je bent in je eentje dan heb je aan alle modellen voldoende. Echter als je hem regelmatig wil gebruiken voor etentjes met vrienden dan heb je toch al snel een grotere inhoud nodig. Daarbij kan het handig zijn als er dan zowel een grote als kleine bak zit. Zo kun je als je alleen eet wat kleiners maken en de grote bak gebruiken als je bezoek krijgt. Natuurlijk zijn de afmetingen ook belangrijk. 

De meeste mensen zetten hem op de aanrecht, want je gebruikt het toch wel meerdere keren per week. Er moet dan wel genoeg ruimte overblijven. Het zijn immers best zware apparaten die je niet iedere keer wil moeten pakken uit de kast. Daarnaast is het energieverbruik vandaag de dag ook belangrijk. Dit omdat stroom zo duur is geworden dat je daar ook een beetje op moet letten. Dit is dan ook de reden waarom je een kleine en grote bak moet hebben, zodat je geen stroom verspilt. Daarnaast blinken de grotere merken toch echt wel uit met ieder hun technologie. Zo heeft het ene merk technieken dat hij niet hoeft voor te verwarmen, waarbij de ander juist nagenoeg geen olie meer nodig is.

Zo koop je de allerbeste

Wij vinden dat je een Airfryer moet kiezen met het label best getest. Afhankelijk van de functies die je nodig hebt zijn er tientallen modellen die beschikken over dit label. Bij deze producten is de kans op een miskoop nihil. Bovendien doe je er vaak ook veel informatie over de mogelijkheden mee op. Een consument die het gebruikt of een onafhankelijk bureau dat deze apparaten test kan je inzichten geven die de fabrikant niet vermeld heeft.