Switsj kinderkleding
Image default
Cadeau

Armbanden voor heren

Bij het kiezen van een armband voor je heer, wil je een paar belangrijke dingen in gedachten houden. Of hij nu op zoek is naar een eenvoudige armband of een statement -stuk, armbanden kunnen veel over hem uitdrukken zonder ooit een enkel woord te hoeven zeggen. Eerst wil je er een kiezen die past bij zijn polsmaat. Kleinere polsen worden beter bediend door armbanden die dunner zijn, terwijl grotere polsen met dikkere armbanden moeten gaan. Stijl zal ook afhangen van de gelegenheid. Of hij er nu robuust en casual uit wil zien, of een reisthema wil hebben, armbanden kunnen hem helpen deze look te bereiken.

Stijlen

Er zijn verschillende stijlen van armbanden voor heren. De stijl van de armband die u kiest, moet de stijl van uw kleding aanvullen. Bovendien moet u er een kiezen die de kleur en het materiaal van uw horloge complimenteert. Enkele ontwerpers hebben een reeks fijne sieraden van heren gemaakt die hun esthetische gevoeligheden en persoonlijkheid weerspiegelen. U kunt deze stukken winkelen in online winkels die gespecialiseerd zijn in sieraden van heren. Ze zijn een geweldige manier om uw garderobe te accessoriseren.

 

Materialen

Een van de meest populaire materialen voor herenbeelden is leer. Het is een neutraal materiaal dat er geweldig uitziet met zowel casual als chic outfits. Lederen manchetarmbanden zijn over het algemeen verkrijgbaar in breedtes variërend van 1/2 inch tot drie inch. Valextra maakt een bescheiden lederen manchetarmband die niet te klein of te groot is. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor zowel casual en chic Wear.
Vormen

Een man kan kiezen tussen verschillende vormen en stijlen van armbanden. De basisregel is om één armband op elke pols te dragen, maar sommige jongens combineren ze graag. Een armband kan ook een aanvulling vormen op de kleur van zijn horloge en materiaal dat erin wordt gebruikt. Een merk dat de fijne sieraden van heren ontwerpt, is Viola Milano. Geïnspireerd door de bovenste oostkant van Manhattan, ontwerpt dit merk gewaagde, nonchalante armbanden in verschillende materialen.
Stapelopties

Het stapelen van uw herenarmbanden is een stijlvolle manier om meer bling toe te voegen aan uw look. Hoewel het niet wordt aanbevolen om meer dan één armband tegelijk te dragen, kun je experimenteren met verschillende combinaties om je eigen stijl te creëren. Bracelet -stapel wordt steeds populairder bij mannen, dankzij beroemde dragers zoals David Beckham. Deze modetrend is ook niet beperkt tot armbanden.