Switsj kinderkleding
Image default
Kinderen

Shoppen voor je kleintje

Vind jij het vaak ook lastig om iets leuks voor je kleintje te kopen? Tegenwoordig is er zoveel keus, zowel online als in de winkel. Of als ouder weet je gewoon niet waar je naar op zoek bent of waar je moet zoeken. Je bent niet de enige, honderden ouders herkennen dit probleem. Maar na het lezen van deze blog weet jij waar je goed kan scoren.

Online winkelen

Het aantal webshops groeit alleen maar en het aantal winkels wordt steeds minder. De ene houdt niet van online winkelen, de ander koopt alleen maar via het internet. Tegenwoordig kan je bij je favoriete winkel ook online bestellen, met geluk heb je het de volgende dag in huis. Het voordeel van webshops is dat je op elk moment je bestelling kan plaatsen, waar en wanneer je maar wilt. Ideaal voor de ouders die het druk hebben.

Social media

Waar je vroeger ‘gewoon’ even de stad in ging of een dagje uit, struin je nu misschien wel social media af om op zoek te gaan naar leuke webshops. In deze tijd wordt er ook via Instagram kleren verkocht. Dat kan van handgemaakt tot aan tweedehands zijn. Het handige aan social media is onder andere dat ondernemers gelijk iets kunnen plaatsen wanneer de nieuwe collectie binnen. Zo hoef jij niet te wachten op de nieuwsbrief of catalogus (doen bedrijven daar nog aan?), maar ben jij met een nieuwe post weer op de hoogte.

Duurzaamheid

Steeds meer mensen houden zich bezig met duurzaamheid. Ook binnen de kindermode wordt het steeds belangrijker. Duurzame kleding hoeft niet per se kleding te zijn die nog een ronde mee kunnen. Nee, het is kleding dat gemaakt is met aandacht voor het milieu. Tegenwoordig zijn er hele leuke webshops en merken die zich daar bewust mee bezighouden.

Met zoveel keuzes uit merken en webshops hebben wij de 5 leukste op een rijtje gezet: 

5x leuke kindermerken

1. MarMar Copenhagen

2. Maed for Mini

3. Tocoto Vintage

4. Donsje

5. Liewood

5x leuke kinderwebshops

1. Keet

2. Studio Noos

3. Little Boomerang Amsterdam

4. Pien & Mats

5. Kind Zo Blij