Switsj kinderkleding
Image default
Kinderen

Vloerstoelen en auto's voor kinderen

Handige vloerstoelen bij PlentyThingz

Denk je aan stoelen dan denk je niet echt aan laag op de grond zitten, niet waar? Toch zijn vloerstoelen steeds populairder aan het worden in woningen. Je kunt ze overal gebruiken en zijn eigenlijk ook super handig om te gebruiken als soort zitzak of poef. In de slaapkamer zijn ze sowieso heel handig, maar in de woonkamer kun ze gerust ook plaatsen als een variant op een poef. Zo biedt een vloerstoel namelijk wel ondersteuning voor de rug, dat zit nét wat lekkerder.

Vloerstoelen ideaal voor kinderen

Heb je regelmatige spelende kinderen over de vloer? Dan zijn vloerstoellen van stof bij PlentyThingz gewoon heel ideaal. Goedkoop in aanschaf en onderhoud, maar vooral ook eenvoudig te reinigen en lekker licht en overtal te plaatsen. Een vloerstoel is bovendien gunstig voor kinderen omdat het een goede ondersteuning biedt voor het kind, in plaats dat een kind uitgezakt op de grond zit.

Zoek je nieuwe meubels of accessoires en decoratie in huis? Dan is PlentyThingz de ideale onestop shop om al je aankopen te doen tegen een scherpe prijs en met gratis verzending in Nederland. Profiteer daarnaast van onze vriendelijke klantenservice en uitgebreide betalingsmogelijkheden.

Kinder loopfietsen

Met een kinderloopfiets leert je kinder een stukje sneller lopen én op een hele leuke zinvolle manier. De meeste loopfietsen hebben gewoon 2 wielen, maar je kunt ook loopfietsen kopen met 3 wielen. Wat is dan een betere keus? Loopfiets of driewieler?

Zoals je kunt raden biedt een derde wiel meer balans. Dit maakt een driewieler geschikt voor de allerkleinsten vanaf 1 jaar oud. Zoek je een fietsje dat je kind sneller leert fietsen? Kies dan voor een loopfiets met 2 wielen zodat je kund de nodige ervaringen opdoet en leert balans te houden. Met een driewieler is dit gewoon stukken minder.

Hot! – Elektrische kinderauto en motor

De meeste populaire en gewilde cadeau voor peuters en jonge kinderen zijn elektrische motor- en kinderauto’s met een afstandsbediening. Een bestuurbare auto of motor waar je kind op kan zitten rijden – zelf of bestuurd. De elektrische kinderauto’s zijn op afstand bestuurbaar met een 2,4GH afstandsbediening. Dankzij soft start komen ze langzaam op gang zodat je kind niet eraf valt bij een schokbeweging.

Kinderauto kopen voor 1 tot 6 jaar

De auto’s en motoren bij PlentyThingz zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar oud en zijn te bestellen in verschillende namaak modellen van echte auto modellen zoals de stoere Audi R8 spyder, een Ferrari, de Mercedes G63 AMG, Audi TT, een Bentley en andere bekende sportauto’s. Ouders behouden altijd controle dankzij de meegeleverde afstandsbediening om de accuauto op afstand te besturen. De peuter kan het zelf besturen, maar de afstandsbediening heeft altijd voorrand.

https://www.plentythingz.nl/