Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

De beste gothic kostuums uitgelicht

Halloween is bij uitstek het beste feest om je te verkleden als griezel. Niet alleen monsters en vampieren passeren de revue, je kunt er ook voor kiezen om je in de gothic stijl te verkleden. Dit betekent dat je niet perse als griezel gaat, maar dat je meer inspeelt op kleur. In dit artikel lees je alles over gothic kostuums en welke kostuums jij in huis kunt halen voor Halloween.

 

Wat zijn gothic kostuums?

Gothic kostuums zijn gebaseerd op de modestijl gothic. Deze stijl is dan weer gebaseerd op de kleding die men in de Victoriaanse of romantische periode droeg in tijden van rouw. Er is zelfs een hele subcultuur die draair om gothic kleding en muziek, Bij gothic kleding worden de kleuren zwart en rood veel gebruikt. Daarnaast wordt kant veel verwerkt in de kleding. Ook geverfde haren en zeer donkere zware make-up horen bij de gothic stijl. Kostuums van PartyOutfit4You zijn hierop gebaseerd.

 

De beste gothic kostuums

Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een barok kostuum. Bij deze kostuums komen vooral lange en brede jurken veel voor. Ook kostuums van bijvoorbeeld dokters uit deze tijd kun je kopen. Daarnaast zijn ook kostuums van cult leiders of gothic bruiden en bruidegommen erg populair. Met een pruik of ander attribuut maak je jouw outfit helemaal af. Narren en harlekijnskostuums zijn ook verkrijgbaar bij PartyOutfit4You. Er is voor iedereen wel een gothic kostuum te vinden. Waar wacht je nog op?