Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

AliExpress korting hoe werken ze?

Als je naar de website van Ali express gaat en over de coupons swiped met je meus, zal je een bericht zien in het oranje: “Ik wil deze coupon”. Vervolgens klik je op de coupon die je wilt  en dan kun je de coupon claimen.

Nadat je op de coupon geklikt hebt wordt je doorgestuurd naar de winkel die deze coupon biedt samen met eventuele andere coupons. Indien van toepassing kan je alleen maar klikken op “Get nu coupon” om het te claimen, en dan “Use coupon now” als je het vervolgens wenst te gebruiken. Of je kunt het later bekijken in je account, onder mijn coupons sectie.

Als je een bestelling gaat doen, dan wordt de korting in mindering gebracht op de totale prijs wanneer je het product / producten selecteert. Houd er rekening mee dat dit ook voor gecombineerde orders van dezelfde verkoper geldt. Zorg er daarom voor dat je de benodigde bedrag te boven gaat om gebruik te kunnen maken van de coupon. Je vindt de coupon vermindering bij het totale bedrag. Aan de onderkant van de betalingspagina. Vergeet niet dat als de verkoper een algemene korting voor alle shoppers aanbiedt, bijvoorbeeld $ 2 korting op elke $ 20 uitgegeven, zullen de coupons worden gecombineerd.

https://www.chinesewebshop.net/shein/