Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

De populairste vakantiebestemmingen voor komende zomer

De populairste vakantiebestemmingen voor komende zomer

Het is alweer bijna meer dan een jaar geleden dat we in Nederland te maken hebben gehad met temperaturen tussen de 22 en 35 graden De Nederlandse Lente valt erg tegen dit jaar. Gelukkig is de zomer weer in zicht. De verwachting is dat de zomer dit jaar nog warmer wordt dan de afgelopen jaren. Kies je deze zomer voor een opblaasbare jaccuzi in de tuin om te genieten van de warme zonnestralen? Of ga je toch liever voor een vakantie in het buitenland? Nu het bekend is welke landen een positief reisadvies krijgen, zijn de meeste buitenlandse vakanties al geboekt.

Portugal

Voor jongeren, ouderen en gezinnen is Portugal jaarlijks de favoriete zomerbestemming. Eigenlijk is het een geliefd land bij alle toeristen. Populaire Portugese bestemmingen zijn Lissabon, Albufeira  Alentejo.

 

Spanje

Ook de buurland van Portugal is dit jaar opnieuw één van de meest geboekte vakantiebestemmingen bij Nederlandse toeristen. Nederlanders gaan graag voor een beetje zon naar badplaatsen aan de Spaanse Costa.  De stranden op Ibiza en Mallorca zullen deze zomer weer druk bezocht worden door toeristen vanuit heel Europa. 

 

De Nederlandse Antillen

Helaas zijn er weinig landen buiten Europa met een positief reisadvies. Één van de weinige landen waar men deze zomer toch naar toe kan zonder te veel risico te lopen zijn gelegen in de Nederlandse Antillen. Vooral Curaçao kan deze zomer veel Nederlandse toeristen verwachten.

Het reisadvies is inmiddels voor een hoop landen bekend. Kies je voor de zomer van 2021 voor een opblaas bubbelbad in de tuin? Of ga je toch liever op vakantie naar het buitenland. Op dit moment hebben in ieder geval veel Nederlanders ervoor gekozen om hun vakantie te boeken naar populaire bestemmingen in Portugal, Spanje en de Nederlandse Antillen. Waar kies jij voor deze zomer?

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/