Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Print je logo op plastic sheets

Soms wil je gewoon iets, maar weet je zelf niet zo goed hoe je dat moet verwezenlijken. Je kan het in je gedachten wel voor je zien, maar je zou niet weten hoe dat werkelijkheid zou moeten worden. Wat doe je in zo’n geval dan? Dan ga je natuurlijk even googelen! Google heeft een enorme hoeveelheid van kennis opgeslagen van over de hele wereld. Als jij de juiste zoektermen intypt, dan is het sowieso mogelijk om te vinden wat jij zoekt in de wereld wijde online bibliotheek.

Stel je voor dat je een eigen bedrijfje hebt en je een logo wil bedenken. Je hebt eigenlijk wel iets in je hoofd, maar je bent nou niet echt diegene die goed kan tekenen. Op de middelbare vond je tekenen altijd wel een heel erg leuk, maar de kant van kunstgeschiedenis vond je echt niks, dus daarom heb je tekenen zo vroeg mogelijk laten vallen. Maar ja, nu zit je met een probleem, je weet wat je wil maar je weet niet hoe je dat kan doen. Er zijn dan twee opties: huur je vriend in die heel goed kan tekenen, of leer zelf ontwerpen op verschillende online programma’s. Beide opties hebben zo zijn voor- en zijn nadelen. Maar goed, dat geldt voor alles natuurlijk.

Laten we nu even een sprong in de tijd maken, een paar weken verder heb je zelf je eigen logo ontworpen. Er is wat bloed, zweet en tranen bij te pas gekomen, maar dan heb je ook iets: een prachtig logo. Je bent trots op jouw eigen bedrijf en op jouw eigen logo, dus wil je ze beide allemaal zo veel mogelijk aan de wereld laten zien. Hoe doe je dat? Door leuke kantoorspullen en gadgets allemaal te bedrukken met jouw logo. Printen op papier, dat ben je wel gewend. Maar printen op plastic? Dat kan niet met een gewoon kopieer apparaat. Voor het printen op  plastic sheets, is het slim om een bedrijf in te huren die dat voor jou doet. Nu kan je de wereld overnemen!

https://coding.koenig-bauer.com/en/