Switsj kinderkleding
Image default
Aanbiedingen

De casual garderobe voor een sportieve man

Als sportieve man is het soms lastig om een garderobe samen te stellen die zowel comfortabel als trendy is. Je wilt er immers goed uitzien, maar je wilt ook op je gemak zijn wanneer je fysiek actief bent. Gelukkig zijn er genoeg opties om een casual garderobe samen te stellen die perfect is voor een sportieve man. Dit artikel gaat dieper in op welke kledingstukken je kunt dragen en hoe je deze kunt combineren voor een trendy casual look.

 

Het T-shirt

Het T-shirt is een van de meest essentiële items in de garderobe van een sportieve man en is perfect voor een casual look. Kies voor een basic T-shirt met een effen kleur of met een simpele print, zoals strepen. Combineer het shirt met een spijkerbroek of shorts en draag er witte sneakers bij. Je kunt ook een T-shirt met een grafische print dragen, maar houd het dan wel eenvoudig door de rest van je outfit rustig te houden.

 

De hoodie

De hoodie is comfortabel en trendy en daarom perfect voor een casual look. Kies voor een hoodie met een effen kleur en combineer deze met een spijkerbroek en sneakers of draag hem met een joggingbroek en sportschoenen om helemaal in de sportieve sfeer te blijven. Een hoodie met een logo op de voorkant kan ook leuk zijn, maar zorg ervoor dat de rest van je outfit eenvoudig is om de nadruk op de hoodie te leggen.

 

De spijkerbroek

Een goede spijkerbroek is een must-have voor elke garderobe. Kies voor een slanke pasvorm als je een sportieve uitstraling wilt hebben en combineer de broek met een basic T-shirt en sneakers. Je kunt ook een spijkerbroek met destroyed details of scheuren dragen, maar let erop dat deze niet te overdreven zijn en dat je de rest van je outfit rustig houdt. Zoek jij een mooie sportieve spijkerbroek of iets anders om aan je sportieve garderobe toe te voegen? Neem een kijkje bij www.zumo-international.com!

 

De sneakers

Sneakers zijn onmisbaar in de garderobe van een sportieve man en hoewel er veel verschillende soorten sneakers zijn, zijn witte sneakers een perfecte keuze voor een casual look. Kies voor gewone witte sneakers zonder poespas, of ga voor sneakers met een subtiele kleuraccent om wat extra pit aan je outfit toe te voegen.

https://www.zumo-international.com/nl/