Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

De productiviteit verhogen

Als ondernemer wil je dat de productiviteit van het personeel zo hoog mogelijk ligt. Je wilt resultaten behalen en dat kan alleen als de werknemers hard genoeg werken. Om de productiviteit te verhogen kun je bepaalde tools gebruiken. In dit artikel staan wat goede en handige tools.

 

Evernote is de eerste tip. Deze tool is online en je kunt er notities, projecten en andere taken mee delen. Zo kan al het personeel het inzien. Als je vaak bestanden onderling met andere collega’s moet versturen dan kan het lastig zijn via de mail. Je kan via de mail meestal een maximaal aantal mb’s versturen. Via Wetransfer kun je snel grote bestanden delen met collega’s of klanten. Je kunt bestanden online uploaden. Je krijgt dan een link die je kunt delen met anderen. Via die link kunnen zij het bestand downloaden. Je kunt 2GB kostenloos delen. Als je grotere bestanden wilt delen moet je wel een bedrag betalen. Je kunt ook Dropbox gebruiken voor het delen van bestanden. Het voordeel is dat je de bestanden offline ook kunt gebruiken. Mocht het internet er dus even uit liggen op het kantoor, dan heb je toch nog toegang tot de gedeelde bestanden. Zeker handig voor bereken salaris.

 

Social media is voor bedrijven niet meer te missen. Je moet het haast wel  gaan gebruiken omdat je er veel bezoekers mee kan trekken. Er komen echter wel steeds meer platformen bij. De grootste zijn wel het meest interessant om een account op aan te maken als bedrijf zijnde. Je wilt daar af en toe berichten op kunnen plaatsen. Het kan onoverzichtelijk worden als je actief wordt op meerdere platformen. Met programma’s als Buffer kun je al jouw accounts inzien en berichten inplannen. Zo kun je ook direct reacties en andere informatie inzien. Erg handig om snel en efficiënt je social media te regelen. Dit geldt ook voor het online diploma register. Dit moet online bekeken kunnen worden. Via verschillende programma’s kun je dat uploaden en inzien.

http://www.cbbs.nl/