Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Een DIY gepersonaliseerd iPhone hoesje is niet moeilijk

Een iPhone hoesje is natuurlijk bedoeld om je iPhone te beschermen. Maar dat neemt niet weg dat zo’n hoesje er best wel leuk uit mag zien. Extra leuk is natuurlijk een iPhone hoesje kopen met een persoonlijk tintje. Het maken van een gepersonaliseerd iPhone hoesje is niet zo moeilijk als dat het lijkt. Voor de mensen die niet zo creatief of handig zijn als steuntje in de rug hieronder een paar ideeën. Ga voor meer informatie over iphonehoesjes naar www.iphonehoesjes.nl .

iPhone hoesje met fotolijstje

Er zijn iPhone hoesjes met een fotolijstje (photo frame) waarin u een foto kunt plaatsen. Het hoeft natuurlijk niet een foto te zijn. In het fotolijstje past ook een mooie tekening of een (gratis) afbeelding die u op internet kunt vinden.

Voor zakelijk gebruik is zo’n foto frame zeer geschikt voor een visitekaartje of een kaartje met het bedrijfslogo.

Een iPhone hoesje met stickers

Een andere manier om een gepersonaliseerd iPhone hoesje te maken is het beplakken van het hoesje met stickers. Deze stickers kunt u in elke winkel met een hobby-hoekje kopen. Naast deze stickers zijn er verschillende soorten tape (een soort plakband) te krijgen waarmee u een iPhone hoesje kunt beplakken. Uiteraard kunt u de stickers en tape allebei gebruiken.

Voor dit beplakken van een iPhone hoesje kunt u het beste een hoesje nemen van metaal of van één van de plasticsoorten.

Een iPhone hoesje met een eigen sticker

Helemaal persoonlijk wordt uw iPhone hoesje met een sticker die u zelf heeft ontworpen. Er zijn diverse bedrijven waar u een sticker kunt laten maken van een foto. Bij de meeste van deze bedrijven heeft u zelfs de mogelijkheid om de sticker in zijn geheel te ontwerpen. U kunt dan bijvoorbeeld tekst aan de foto toevoegen.

Bestellen

iPhonehoesjes heeft een groot assortiment hoesjes die u kunt gebruiken om een gepersonaliseerd iPhone hoesje je maken. Als u voor 18:30 besteld dan kunt u de volgende dag al aan de slag.

U kunt een gepersonaliseerd iPhone hoesje natuurlijk ook cadeau geven. In dat geval is het mogelijk om uw bestelde hoesje te laten inpakken. Als u het hoesje heeft ontvangen dan is het voorzichtig uitpakken, versieren en weer inpakken.