Switsj kinderkleding
Image default
Aanbiedingen

Kinderopzetborstels koop je natuurlijk bij Tandenborstelexpert.nl

Een kindergebit is nog volop in ontwikkeling en daarom vraagt het extra aandacht en verzorging. De kwaliteit van het melkgebit is vaak mede van belang voor de kwaliteit van het volwassen gebit. Poetsen met de juiste borstel is voor een goede mondverzorging dan ook zeker belangrijk. Op Tandenborstelexpert.nl vindt u goede opzetborstels speciaal geschikt voor kinderen.

Verschil in borstels

Bij Tandenborstelexpert.nl vindt u kinder tandenborstels van de merken Oral-B en Philips Sonicare. Beide zeer degelijke merken en uitermate geschikt voor het poetsen van het jonge gebit. De borstels zijn allen van zeer goede kwaliteit en gemaakt met zachte haren. Uitstekend voor het kindergebit dus. Ook heeft u op de site de keuze voor opzetborstels met leuke print. Zeker bij heel jonge kinderen is dit een succes. Het poetsen van de tanden kan bij kinderen wel eens uitdagend zijn. Een leuke print op de borstel zorgt dan voor net dat beetje extra motivatie bij kinderen. Vaak zijn ze ook trots op bijvoorbeeld hun Disney Frozen opzetborstels!

Sonisch of roterend

Waar er voor volwassenen twee manieren van poetsen met een elektrische tandenborstel zijn, is dit voor kinderen niet anders. Zo zijn er dus borstels die roteren en sonische borstels. De een heeft een ronde kop, de ander een langwerpige. Het is een kwestie van waar uw voorkeur naar uit gaat, voor welke type u kiest voor uw kind. Tandenborstelexpert.nl biedt beide opties. Voor kinderen kan het prettig zijn om te gaan voor een roterende borstelkop, zodat deze de hele tand of kies omsluit en zelf de poetsbeweging maakt. Ook moeilijke plekken zijn goed te bereiken. Poetst uw kind met een sonische borstel, dan dient de poetsbeweging gemaakt te worden net zoals bij handmatig poetsen.

Het opzetstuk vervangen

Wist u overigens dat het bij de meeste opzetborstels zo is dat de kleur van de borstelharen vervaagt? Dit geeft aan dat de borstelkop aan vervanging toe is. Als u hier dus op let, poetst uw kind nooit te lang door met een borstel die eigenlijk niet goed genoeg meer is. De site biedt daarbij voordeelverpakkingen, zodat u altijd meerdere opzetborstels in huis heeft en dat tegen een gunstige prijs.

Advies op maat

Blijft het lastig om te kiezen welke borstel nu het meest geschikt is? Dat is geen probleem. Tandenborstelexpert.nl biedt een service aan, waarbij u gerichte vragen kunt stellen en een passend advies krijgt. Twijfel dus niet langer en kijk op Tandenborstelexpert.nl voor de beste tandenborstel voor uw kind.

https://www.tandenborstelexpert.nl/product-categorie/opzetborstels/kinderopzetborstels/