Switsj kinderkleding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Leren schorten voor kinderen zijn hip

Koop eens een lederen schort met de naam van je kind erop! Of laat een eenhoorn laseren op de lederen schort zodat ze het prachtig vindt deze aan te trekken. Vanaf nu hebben we deze dan ook op voorraad. Dus wanneer je eraan denkt om leren schorten kopen dan moet je echt even bij ons binnenlopen. We hebben een ruim assortiment aan kinderschorten.

Je kent het wel. Je bent druk en hebt een drukke dag gehad en geen tijd om nog te koken. Vaak kies je dan voor de gemakkelijke weg, namelijk snelle kant en klaar maaltijden die pretenderen gezond te zijn. Maar vaak is dat niet het geval en kan het schadelijk zijn voor je nieren gezien de hoeveelheid zout die erin zit. Een ander aspect van deze maaltijden zijn de smaak. Ze worden versterkt met e-nummers wat ook weer slecht is voor je kind. Daarom hebben we iets nieuws bedacht zodat jij toch besluit te koken en je kind erbij kunt betreken zodat ze de waarde zien van een goed bereidde maaltijd. Maar hoe doe je dat en hoe kun je je kind enthousiasmeren om geduldig mee te doen? 

Schorten als cadeau

Dat leren schorten zo hip zijn heeft met de look en feel te maken. Wanneer je je kind een textiele schort aanmeet voelt het materiaal niet echt alsof het heel speciaal is terwijl leer juist heel sterk en speciaal aanvoelt. Een ander aspect van leer is dat je het kunt personaliseren. Dus voordat je in de intertoysboek gaat snuffelen kijk dan eens op Dutchmadeleather.nl zij hebben tal van producten die ook in kleinere maten beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er ook sloven, tassen en andere leuke dingen. Je kunt aan de schort ook het eea hangen zodat je een spatel, een knijptang of iets dergelijks mee kan laten nemen met haar naam erop. Dat maakt het geheel extra leuk.