Switsj kinderkleding
Image default
Huishoudelijk

Neutral waspoeder en afwasmiddel van Klok

Neutral waspoeder kopen van Klok

Ben jij de laatste tijd ook meer milieubewust bezig? Probeer je een steentje bij te dragen aan het milieu door bewuster om te gaan met je levensstijl? Wellicht pas daar ook de waspoeders van Klok bij! Onze waspoeders zijn namelijk neutraal. Al vertrouwd met Klok? Koop onze wasmiddel direct online!

Ben je benieuwd wat neutrale waspoeders zijn? Lees dan gauw verder! 

Wat zijn neutrale waspoeders?

De waspoeders van Klok zijn 100% ecologisch en voldoen aan de kenmerken van een neutrale waspoeder. Dat heeft te maken met het feit dat onze waspoeders zo natuurlijk mogelijk ontwikkeld zijn vrij van parabenen en parfum. Door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten kunnen wij bij Klok een hoge kwaliteit garanderen en tegelijkertijd een product aanbieden dat zo min mogelijk het milieu belast. Dat heeft ons niet voor niets het Europees Ecolabel verdiend en we zijn trots om te vertellen dat al onze producten dit label draagt.

Wat betekent allergeen vrij wassen?

Allereerst is het goed om te weten wat allergenen zijn. Allergenen zijn kleine stofjes die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Met nadruk op ‘kunnen’ want bij ieder mens is dit anders. Sommige mensen hebben een immuunsystemen die het stofje als vreemd of gevaarlijk ziet, wat vervolgens een heftige reactie kan opleveren. Anderen reageren daar dus helemaal niet of bijna niet op. Bekende allergenen zijn parfums en geuren, E-nummers, stof of bont, lactose, tarwe en pollen.

Asthma Allergy Nordic Label

Aanvullend op het Ecolabel hebben enkele astma- en allergieorganisaties uit diverse Europese landen ook het Asthma Allergy Nordic Label opgezet. Dit label test o.a. wasproducten op de mate waarin ze een allergische reactie kunnen veroorzaken. Een onafhankelijke team van dermatologen doet uitvoerige tests om te bepalen of het product de Asthma Allergy Nordic Label waardig is. De wasmiddelen van Klok hebben allemaal dit keurmerk. Belangrijk aandachtspunt is wel dat dit label geen absolute garantie biedt dat niemand ooit een reactie van een product met een logo zal krijgen.

Een stap verder met FSC gecertificeerde verpakking

Er is wederom goed nieuws vanuit Klok en dat heeft betrekking op onze verpakkingen. Wat hoewel het grootste gedeelte van groen en neutraal wassen betrekking heeft op de formule, draagt verpakking van producten ook bij aan de milieubelasting.

Daarom zullen we de de nieuwe doosjes Klok waspoeder 1,17kg verduurzamen en maken van van gerecycled FSC gecertificeerd karton. Dit betekent dat er karton van verantwoorde herkomst wordt gebruikt door bescherming van onze wereldwijde bossen en te zorgen voor een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Bekijk ook eens onze meest bestelde producten, zoals;

  • Neutral afwasmiddel
  • Ecologische vaatwas tabletten
  • Waspoeder XXL verpakking
  • Ecologische wc reiniger
  • Allesreiniger

Hersluitbare verpakking

Ook de opening van doosjes is aangepast met een strip aan de bovenzijde dat nu ook hersluitbaar is. Handig natuurlijk zodat je geen waspoeder verspilt. Goed om te weten is dat ons recepteer niet is veranderd, zodat je dezelfde stralende witte was kunt verwachten die je altijd krijgt met de waspoeders en vloeibaar wasmiddelen van Klok! Binnenkort verschijnt de nieuwe verpakking in de supermarkt en in de webshop.

https://www.klok-eco.nl