Switsj kinderkleding
Image default
Aanbiedingen

Welke verlichting vind je mooi?

Er is tegenwoordig heel veel keuze als het gaat om kerstverlichting. Voor alles is verlichting en versiering, voor in huis, voor in het kantoorpand en zelfs voor in de tuin. En alle verlichting is ook in meerdere kleuren verkrijgbaar, populaire kleuren zijn: warm wit en classic warm. 

 

Verlichting buiten

Buiten zijn er veel mogelijkheden om te versieren en verlichten, zo kan je de gehele tuin versieren. Je kan dit zo uitgebreid mogelijk doen als je zelf wilt. Populaire verlichting voor buiten is: boomverlichting, ijspegel verlichting en guirlandes. 

Guirlandes worden steeds populairder en worden veel gebruikt tijdens de kerstdagen. Het is een groene kerstslinger met vele lampjes. Het is gebruikelijk om deze boven je deur te hangen, aan het plafond of aan de gevel. Maar natuurlijk kan je hem zelf gewoon ophangen waar jij wilt. Guirlandes zijn verkrijgbaar in meerdere maten en zijn vaak verlengbaar met een eenvoudige transformator. De guirlandes zijn voorzien van LED-verlichting, dit zorgt voor een serieuze besparing.

Verlichting binnen

De decembermaand staat vaak in het teken van veel gezelligheid en kerst. Kerst is geen echte kerst zonder een kerstboom in huis. De kerstboom moet dan ook versierd worden, iedereen doet dat op zijn eigen manier. Sommige mensen houden van minimale versiering en andere gaan voor maximale versiering. Je kunt er ook  voor kiezen om te gaan voor een pop-up kerstboom voor in huis. De pop-up kerstboom is een snelle manier om de kerstboom op te zetten, de boom staat binnen 1 minuut. De pop-up kerstbomen zijn al volledig versierd met verlichting en kerstballen, je hoeft hier dus zelf niks meer aan te doen. Ze zijn beschikbaar in meerdere soorten en maten, zo is er voor ieder wat wils! En vind je de versiering en verlichting in de pop-up kerstboom niet genoeg? Dan kan je natuurlijk altijd zelf wat toevoegen!

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/gevelverlichting/guirlandes/