Switsj kinderkleding
Image default
Aanbiedingen

3 activiteiten voor tijdens een weekend weg!

3 activiteiten voor tijdens een weekend weg!

Soms ga je een weekend weg naar een plek waarvan je niet weet wat er te doen is. Soms is er daadwerkelijk vrijwel niets te doen en moet je creatief zijn met de mogelijkheden. In deze blog bespreken we drie activiteiten die je vrijwel overal kan doen in Nederland. We behandelen drie verschillende activiteiten, zodat alle leeftijden ervan kunnen genieten.  Zo is er altijd een geschikt idee voor zowel een familieweekend als een vriendenuitje. Lees dus verder en ontdek de mogelijkheden!

 

Puzzeltocht

Met een puzzeltocht kies je voor een activiteit dat toegankelijk is voor alle leeftijden. Jonge kinderen zullen hier waarschijnlijk niet zo blij van worden, maar ouderen en jongvolwassenen kunnen hier gemakkelijk aan deelnemen. Kies uit alle onderwerpen de meeste interessante mogelijkheid en daag elkaar uit door vragen te beantwoorden. Op deze manier leer je ook nog eens over het gebied waarin het zich afspeelt. Daarnaast zijn er zowel korte als lange puzzeltochten. 

 

Bowlen

Een activiteit dat wel geschikt is voor jongere kinderen is bowlen. Zelfs hele jonge kinderen doen hieraan mee, door middel van een schans. Ouderen kunnen natuurlijk ook gewoon meedoen, als ze dit fysiek aankunnen. Verder is een potje bowlen geschikt voor iedereen. Daarnaast kan je tussendoor lekker genieten van een hapje en een drankje terwijl je elkaar uitdaagt. 

 

E-chopper huren

Met een E-chopper kan je gemakkelijk een omgeving verkennen met een groep mensen. Op deze manier organiseer jij je eigen E-chopper tour, met vrienden of familie. Je mag alleen een E-chopper rijden met een scooter- of autorijbewijs. Je bijvoorbeeld via Bubbelbal E-chopper rijden met vrienden of familie. Zij leveren op veel verschillende plekken hun E-choppers. Zo kan je voor een weekend weg alvast de locatie afspreken met de leveranciers en vervolgens het gebied ermee verkennen. Het is een makkelijk bestuurbaar voertuig voor jong en oud. 

 

https://www.bubbelbal.nl/