Switsj kinderkleding
Image default
Dienstverlening

Voordelen van het opnieuw bedraden van uw huis

Er zijn veel voordelen aan het opnieuw bekabelen van uw huis, met als enige echte nadeel de mogelijke tijd en kosten. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van het opnieuw bedraden van uw huis. Ten eerste is er veiligheid. Het is van cruciaal belang voor u, uw huis en uw gezin dat u de bedrading en aarding laat beoordelen door een professionele, erkende elektricien Amsterdam spoed om te garanderen dat deze up-to-date is en voldoet aan de Nederlandse normen. Herbedrading van uw huis betekent dat apparaten , apparaten, gezinsleden en de hele structuur van het huis worden beter beschermd tegen elektrische problemen die tot brand kunnen leiden. De veiligheid van nieuwe, goed afgesloten bedrading betekent ook dat u energie-efficiëntie projecten kunt overwegen zonder de risico’s die worden veroorzaakt door blootgestelde of defecte draden.

Service capaciteit:

In principe zijn oudere huizen niet gebouwd om te voldoen aan de elektrische eisen van moderne technologie. De meeste huizen die vóór 1960 zijn gebouwd, hebben alleen een stroom van 60 ampère, terwijl moderne huizen zijn gebouwd met een service van minimaal 100 ampère. Zestig ampère is over het algemeen niet ideaal voor veiligheid en bruikbaarheid, vooral niet als airconditioning en grote elektrische apparaten regelmatig worden gebruikt. U moet upgraden naar een service van minimaal 100 ampère, maar u kunt ook overwegen 150 of 200 ampère te gebruiken, afhankelijk van uw gebruik en apparaten. Een professionele erkende elektricien kan de optimale capaciteit voor uw huis beoordelen.

Afzonderlijke circuits

Een groot voordeel van herbedrading in huis is dat u afzonderlijke circuits kunt maken voor enkele van de vitale apparaten in uw huis, zoals warmwaterboilers, uw diepvriezer of uw alarmsysteem. Dit betekent dat deze belangrijke apparaten worden beschermd wanneer minder belangrijke apparaten de schakelaar uitschakelen. Er is niets erger dan thuiskomen van een ontspannen vakantie om te ontdekken dat al uw diepgevroren voedsel bedorven is door een klein stroomprobleem. Bovendien is herbedrading in huis de beste tijd om te overwegen uw woonruimtes aan te passen voor uw comfort en gemak. Kleine dingen kunnen een groot verschil maken – een ander stopcontact naast het nachtkastje, lichtschakelaars boven en onderaan de trap en dimmers schakelaars kunnen alles zijn wat je nodig hebt om je dagelijkse leven te transformeren. Dit zijn dus enkele van de voordelen van het opnieuw bedraden van uw huis. Doe er goed aan om een ​​professionele elektricien in te schakelen om uw huis te komen inspecteren voor de beste huis bedrading die aan uw behoeften voldoet.