Switsj kinderkleding
Image default
Bedrijven

De laatste lingerie trends

Het is tegenwoordig belangrijk om van je lichaam te houden, ongeacht jouw figuur. Je hoeft absoluut niet maatje 36 te hebben om jezelf mooi en zelfverzekerd te voelen. Het gaat erom dat je draagt waar jij je zelf prettig bij voelt. Dit is ook terug te zien in de lingerie trends van dit moment!

–          Glamour

Als je mee wilt gaan met de laatste trends dan mag je helemaal uitpakken met je lingerie. Hoe meer glamour, hoe beter. Denk bijvoorbeeld aan een strak korset met glitters.

–          Draagcomfort

Bij het goed voelen in je lingerie hoort ook een stukje draagcomfort. Als jij iets aan hebt dat niet lekker zit, voel jij je er automatisch minder goed in. Door het dragen van lichte materialen voelt jouw lingerie als een tweede huid. Combineer dit met aarde- of pasteltinten en je kunt genieten van stijlvol draagcomfort.

–          Kleur

Ga helemaal los met kleur! Volgens de laatste trends maakt het niet uit welke kleur je pakt, alles kan en alles mag. Van koningsblauw tot fel rood, kies een kleur waar jij je prettig in voelt.

–          Transparant

Dit is wellicht voor de meesten een tikkeltje gewaagd, maar transparante lingerie is helemaal hip. Door de niets verhullende dunne en transparante lijntjes waar de lingerie van is gemaakt zie je eigenlijk alles van het lichaam. De cups worden vaak van tule gemaakt wat zorgt voor een unieke look.

–          Kant en satijn

Eigenlijk is kant al jaren een trend op het gebied van lingerie. Het is vrouwelijk en verleidelijk. Voor een stijlvolle en elegante look combineer je kant met satijn.

Verschillende merken

Er zijn allerlei verschillende merken en winkels waar je lingerie kunt kopen. Bij het bezoeken van een winkel is het prettig dat je maatadvies van een expert kunt krijgen. Zo weet je zeker dat je de goede maat lingerie draagt.

Webshops

Vind jij het prettiger om je lingerie thuis te passen? Er zijn tal van verschillende webshops waar de meest trendy lingerie verkocht wordt, zoals de webshop van Badkleding. Op de website van Badkleding.com vind je een zeer uitgebreide collectie aan lingerie, meisjes badkleding en nog veel meer. Badkleding.com gaat mee met de laatste trends!

https://www.badkleding.com/bkd/meisjes/