Switsj kinderkleding
Image default
Zorg

Krijg nu witte mooie tanden bij ons

Een goede tandarts in het buitenland wordt steeds vaker gekozen. Wanneer je een aanvullende verzekering hebt naast het  basispakket van de verzekering dan kom je zelfs in aanmerking om dit door hen te laten vergoeden. Je bent dan zelf niets kwijt, maar hebt wel een gezonde zorg. Uiteraard moet je wel je eigen risico betalen aan de zorgverzekeraar. Dit kun je allemaal terugvinden in de polis die je beschikbaar hebt. Maar ook als je niet verzekerd bent op deze wijze is het alsnog voordeliger om naar een tandarts in het buitenland te gaan dan je hier in Nederland te laten helpen. De prijzen laten behoorlijke verschillen zien en je wilt natuurlijk graag de beste zorg voor een lage prijs. Dat is precies wat je bij de tandarts in het buitenland zult terugvinden. 

Wat zijn nou de voordelen van een tandarts in het buitenland?

Allereerst is het grootste voordeel natuurlijk de al eerder besproken kosten. Deze zijn dus een stuk lager dan hier. Maar daarnaast zijn de kosten die je moet maken ook nog eens aftrekbaar van de belasting en eventueel worden ze vergoed door de verzekering van je zorgkosten. Daarnaast hoef je ook niet lang in de wachtrij te staan om een behandeling te kunnen laten uitvoeren. Er is hier meer dan genoeg perosneel aanwezig die dit kan doen en zo profiteer je ook van dit voordeel. 

Service

Naast bovengenoemde voordelen is de service die je wordt aangeboden ook nog eens ontzettend sterk. Dat wil zeggen dat er op een zeer klantvriendelijke wijze wordt gekeken naar de mogelijkheden die er zijn en word je geholpen met een duidelijk en passend advies en een professionele werkwijze. Om te zien wat anderen hier van vonden, kan je de ervaringen terug lezen op websites over een tandarts in het buitenland.