Switsj kinderkleding
Image default
Aanbiedingen

Mijn eerste jaarboek

Op zoek naar een origineel kraam- of zwangerschapscadeau?

Een goede vriendin, een familielid of je collega is zwanger en binnenkort ga je op kraambezoek of is er een babyshower en je wil haar graag een origineel cadeau geven. Veel vrouwen ontvangen tal van dezelfde soorten cadeaus, maar je wil haar graag iets persoonlijks geven waar zij echt iets aan heeft. Er zijn vele opties en soms zie je door de bomen het bos niet meer, daarom delen we vandaag een leuke tip met je! Het ‘Mijn eerste jaar boek’!

Wat is dit voor boek?

Dit boek is een invulboek voor baby’s waarin alle mooie momenten en speciale herinneringen aan het eerste jaar met de baby worden vastgelegd. In dit babyboek wat volledig te personaliseren is door middel van allerlei stickers, antwoorden op vragen en foto’s, komen de belangrijkste mijlpalen van het kindje voorbij. Het invullen kost gelukkig ook niet zoveel tijd, want tijd is als nieuwe ouder natuurlijk zeer schaars.

Wat maakt het Mijn Eerste Jaar boek zo speciaal?

Door een invulboek aan een moeder cadeau te doen, kan zij alle mijlpalen in de groei van haar kindje in het bijzondere eerste jaar vastleggen en hier later met veel plezier op terugkijken, ook samen met haar kindje. Er wordt hier aandacht besteedt aan de eerste zaken van de zwangerschap, er staan leuke vragen in over de eerste ontwikkelingen van het kindje en nog veel meer. De invulboeken zijn te vinden in diverse leuke kleuren, te personaliseren met bijvoorbeeld naamstickers en laten de ruimte aan de moeder om haar specifieke ervaring op een gemakkelijke en leuke manier vast te leggen voor haar en haar kindje.

Waar vind ik het boek?

Ben je benieuwd naar dit leuke, originele kraam- of zwangerschapscadeau? Kijk dan eens op studioinsenouts.nl . Op deze website vind je allerlei leuke invulboeken, waaronder het Mijn Eerste Jaar Boek voor baby’s. Ook is er een invulboek voor de zwangerschap te vinden en nog veel meer!