Switsj kinderkleding
Image default
Bedrijven

Een bruiloft hoeft niet duur te zijn

Jullie zijn jullie bruiloft aan het plannen en schrikken van wat alles mag kosten. Ja, overal hangt een prijskaartje aan en je kunt het natuurlijk, zo gek maken als dat jij zelf wilt.

Een gemiddelde bruiloft kost zo’n 15 duizend euro! De meeste bruidsparen zijn daarom vaak maanden lang aan het sparen om deze mooie dag te kunnen veroorloven.

Deze dag wordt een van de mooiste dagen van jullie leven, dus het is het ook waard. Hier zijn enkele tips die jullie dag nog net zo speciaal kunnen maken, maar waar jullie wel wat centjes mee kunnen besparen.

Trouw goedkoper op de juiste dag

De kosten om te trouwen verschillen enorm. Het verschilt niet alleen per gemeente, maar ook per dag. Trouwen in het weekend is bijvoorbeeld duurder dan op woensdag, in veel gemeenten kun je zelfs gratis trouwen op maandag.

Ga op zoek naar goedkope trouwjurken

Als je het internet op duikt kan het zijn dat je een schat kunt vinden. Er zijn namelijk tal van goedkope trouwjurken te vinden als je goed zoekt. Het prijskaartje van een trouwjurk bepaalt niet altijd de kwaliteit en elegantie. Het is dus zeker de moeite waard.

Je kunt natuurlijk ook kiezen om niet te besparen op de trouwjurken maar liever op andere manieren.

Kies voor een bruidsboeket van wilde bloemen

Het bruidsboeket kan erg duur zijn. Je kunt ervoor kiezen om een prachtig bruidsboeket vast te houden van wilde bloemen. In de winter is dit wat moeilijker.

Het woord bruiloft moet vermeden worden

Als het om een bruiloft gaat is alles duurder. Een bruidsboeket is bijvoorbeeld veel duurder, als een gewoon boeket en trouwringen zijn véél duurder dan gewone ringen.

Gebruik echte bloemen als decoratie van je bruidstaart

Kies voor een basic bruidstaart en maak deze zelf mooi met prachtige rozen of andere mooie bloemen. Dit kan zelfs nog mooier uitpakken dan een originele bruidstaart en is een stuk goedkoper.

Zoals je kunt zien kun je altijd wel een paar euro besparen hier en daar. Het is maar net welke punten jij belangrijk vind voor jullie speciale dag.

https://bruidsmodeoutlet.be/goedkope-trouwjurken/