Switsj kinderkleding
Image default
Beauty en verzorging

Nieuw en perfect kapsel

Ben je op zoek naar iemand die permanente omvorming kan doen in Arnhem? Wij helpen je graag verder om aan je gewenste kapsel te komen. Bij ons is alles mogelijk, dus ga voor een totaal nieuwe look. Heb je stijl haar, maar is het altijd al je droom geweest om een prachtige bos krullen te hebben? Geen probleem, dankzij permanente omvorming in Arnhem valt dit zeker de regelen. Je kan zelf bepalen hoe groot of klein je de krullen wilt, golvend of slag is dus ook een optie. Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Als je helemaal klaar bent met je krullen, krijg je bij ons steil haar.

Geen sprake van uitzakking

Permanent betekent bij ons ook echt permanent. Wanneer je hebt gekozen voor permanente omvorming in Arnhem zal dit niet meer uit je haar gaan. Pas wanneer je haar helemaal is uitgegroeid en is bijgeknipt zal het resultaat verdwijnen. Dit betekent wel dat je na een tijdje een soort lijn in je haar krijgt die overloopt van de ene naar de andere soort haar. Als je dit niet wil kan je ervoor kiezen om opnieuw een permanentje te laten zetten, maar je kan ook je haar een stukje afknippen. Op die manier zie je er helemaal niks meer van en gelukkig groeit je haar toch weer aan. Zo kan je in korte tijd switchen van looks.

Goede verzorging staat voorop

Je bent van harte welkom in onze salon voor permanente omvorming in Arnhem. Wij denken graag met je mee en geven je het beste advies. Zo ben je er in ieder geval zeker van dat je tevreden naar buiten loopt. Naast de permanente omvorming verzorgen we je haar natuurlijk ook super goed. We wassen het eerst voor je met een shampoo die ontzettend lekker ruikt en dan drogen we het zorgvuldig weer. Dan doen we de permanente omvorming en knippen we eventueel nog de puntjes bij. Mocht je voor kort haar willen gaan, dan is dat uiteraard ook te bespreken. Kom snel langs voor de metamorfose van je leven.