Switsj kinderkleding
Image default
Beauty en verzorging

Voordelen van aloë

Aloë is iets dat je misschien wel in je medicijnkastje ziet staan, maar het is ook een plant die al heel lang wordt gebruikt in natuurlijke huidgenezende remedies. Er zijn eigenlijk drie verschillende soorten aloë, en de populaire soort die de meeste mensen kennen – aloë vera – staat bekend om zijn extracten en actieve bestanddelen.

Synthetische producten werken mogelijk niet zo goed als natuurlijke formules bij de behandeling van acne, aldus een studie uit 2004, gepubliceerd in het International Journal of Aromatherapy. Wetenschappers onderzochten de effecten van aloë vera gel en Ocimum gratissimum oliepreparaat op acne vulgaris. Uit de studie bleek dat het mengsel zeer doeltreffend was in het oplossen van ontstekingsletsels – zoals mee- en mee-eters, papels, pustels, knobbels, enz. in rust en actieve letsels – zoals pustels, papels/papulonodules en knobbels – in vergelijking met hydroxypropylcellulose-oplossing die als standaardbehandeling werd gebruikt.

Aloë kan goed zijn voor uw haar en nagels. De ontstekingsremmende eigenschappen kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen als gevolg van seborrhea, een veel voorkomende hoofdhuidaandoening die jeukende, droge plekken veroorzaakt. De vochtinbrengende eigenschappen van de plant kunnen ook vocht aantrekken naar droge haarfollikels en irritatie helpen kalmeren. Aloë kan ook broze nagels en nagelriemen een oppepper geven na het knippen om ontstekingen te verminderen en de groei te bevorderen.

De Benton Aloë Propolis Kalmerende Gel is geformuleerd met een niet-plakkerige geltextuur en trekt snel in de huid zonder restjes achter te laten. De gecombineerde voordelen van Aloë Barbadensis bladwater en Propolisextract helpen de huid te kalmeren en bestrijden tegelijkertijd ongewenste puistjes.

Dit unieke sheet masker is gemaakt van tencel, een organisch materiaal dat is afgeleid van cellulose uit houtpulp en ook wordt gebruikt voor het maken van fijne lingerie. Hoewel het er delicaat uitziet en aanvoelt, is deze zachte stof duurzaam genoeg om opnieuw te worden gebruikt – gewoon afspoelen of schoonvegen voor gebruik. Dit premium masker bevat aloë vera-extract, verzacht de geïrriteerde huid en vochtafvoerende ceramide om de huidbarrières te helpen herstellen. Het beste van alles is dat je het in de koelkast kunt bewaren voor een koele en kalmerende behandeling.

Herstel en herstel uw huid met het nieuwe korean skincare Aloe Moist Soothing Mask, een combinatie van aloë-extract en ceramiden om de huid te hydrateren en de natuurlijke barrière te versterken. Bewaar het masker in de koelkast om de verkoelende eigenschappen te maximaliseren voordat u het uit de verpakking haalt en aanbrengt. Dit verzachtende masker heeft een gel-achtige textuur en geen geur.