Switsj kinderkleding
Image default
Mode en Kleding

Verzorging van je UGGs

De UGG-laars is ongetwijfeld een van de meest iconische stukken schoeisel van het voorbije decennium. De UGG-laars, die je ziet bij beroemdheden, bloggers en de girl-next-door, is het toonbeeld van luxe en casual. UGG-laarzen zijn gemaakt van prachtig soepel suède met een wollige voering van schapenvacht en vormen de perfecte schoen voor elke dag. Maar zoals alles wat van pluche en zachte materialen gemaakt is, hebben je UGG-laarzen af en toe wat verzorging nodig om ze er fris uit te laten zien.

Schapenvacht kan je de stuipen op het lijf jagen, maar met een beetje onderhoud kan je het thuis gemakkelijk opknappen.

Bescherm

Niets is erger dan vlekken die per ongeluk de esthetiek van je UGGs bederven, dus zorg ervoor dat je een sheepskin beschermer op je laarzen gebruikt om ze te beschermen en vlekken te voorkomen.

Borstel

Als je UGG-laarzen er een beetje moe uitzien, geef ze dan wat liefde met een suèdeborstel. Borstel de vezels van de laarzen gewoon in één richting voor een gelijkmatige, strakke en zachte look.

Maak schoon

Als het even kan, wil je voorkomen dat je je UGG moet schoonmaken door het bovenstaande te doen, maar als het toch moet, geef ze dan een volledige schoonmaakbeurt:

Doe je UGGs in een waszak en stop ze in de machine met lakens of handdoeken om het centrifugeren te verzachten.
Gebruik alleen wasmiddel zonder parfum en kleurstoffen en zet ze op een koude, fijne stand.
Haal ze uit de machine zodra het wasprogramma is afgelopen. Laat ze niet in de trommel zitten.
Gebruik uw handen om de binnenkanten op te kloppen en zet ze weg om aan de lucht te drogen.