Switsj kinderkleding
Image default
Eten en drinken

Afvallen met een diëtist in Leiden

Wanneer u op zoek bent naar een goede diëtist in Leiden, komt u al snel terecht bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen die last hebben van hun gewicht, eetgewoontes, allergieën en meer. Wij hebben al ruim 10 jaar lang ervaring en weten daarom precies bij diëtist Leiden waar we mee bezig zijn. Heeft u een haat/liefde verhouding met voedsel en wilt u graag geholpen worden door een professional? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Hieronder leest u onder andere hoe wij te werk gaan. Lees snel verder voor meer informatie over de beste diëtist van Leiden.

De specialisaties van de Leidse diëtist

Wij, de diëtist in leiden, zijn gespecialiseerd in de volgende veel voorkomende klachten: afvallen en gewichtsbeheersing, analyse van een gezond eetpatroon, aankomen bij een te laag gewicht, diabetes, darmklachten, hart en vaatziekte en sportvoeding. Ook kunnen wij je helpen als u veel stress heeft. Wanneer u stress heeft kan dit ook zeker invloed hebben op uw voedingspatroon. Herkent u zich in één of meer van de bovenstaande problemen? Dan raden wij je zeker aan om contact op te nemen. Diëtist Leiden weet zeker raadt en kunt u van het probleem afhelpen. Bent u benieuwd naar de werkwijze van de diëtist in Leiden? Lees dan verder.

De stappen die we zetten bij diëtist Leiden

Wanneer u hulp vraag aan de diëtist Leiden, komt u in ons traject terecht. In dit traject gaan wij, diëtist Leiden, op zoek naar wat het beste is voor uw lichaam. Eerst gaan we met u in gesprek en kijken we naar uw wensen. Vanuit dit gespreken maken bij, diëtist Leiden en voedingsschema en dieetadvies. Uit dit gesprek geven wij een advies. Bij diëtist leiden heeft u niet per se een verwijzing van uw dokter nodig. U kunt ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld meer wilt weten over voeding bij een sport. Daarnaast bent u ook altijd welkom voor een groepsconsulten.