Switsj kinderkleding
Image default
Eten en drinken

Een bakker in Amersfoort verkoopt de lekkerste warme en koude broodjes

Dé reden dat mensen naar de bakker gaan, is natuurlijk de versgebakken broodjes die u er kunt kopen. U heeft bij Bakker de Graaf uit Amersfoort keuze uit verschillende warme en koude broodjes. Ook salades, Sinterklaas relatiegeschenken en dranken zoals karnemelk en versgeperste sinaasappelsap komen terug in het aanbod. Geniet van een heerlijke ambachtelijke appelflap bij de koffie, luxe koude hapjes op een feest of zakenborrel of geniet van vers afgebakken saucijzenbroodjes en vers belegde broodjes. Benieuwd naar het volledige online aanbod? Bekijk dan snel de webshop, of kom langs in de winkel in Amersfoort. De medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag graag voor u klaar.

Kies uit diverse belegde broodjes en relatiegeschenken van de bakker uit Amersfoort

Is het bij u op kantoor vaste prik om elke week weer een heerlijke lunch te bestellen? Bijvoorbeeld om wat lekkers te hebben bij een lange meeting of om uw medewerkers te trakteren? Staat er binnenkort een verjaardag op de planning waarvoor u wilt uitpakken? Of een andere gelegenheid, waarvoor u de lunch liever uitbesteedt? Bij Bakker de Graaf in Amersfoort kiest u uit verschillende belegde broodjes, maar ook relatiegeschenken haalt u bij deze bakkerij. Bekijk het volledige aanbod online en kies uit tientallen belegde broodjes. Nadat u een keuze heeft gemaakt, vult u uw adresgegevens of bedrijfsgegevens in en rekent u online af. Geniet u ook binnenkort van het lekkerste beleg op vers afgebakken brood?

Vers gebak en taarten als relatiegeschenken in Amersfoort

U kunt bij een bakkerij in Amersfoort terecht voor veel meer dan alleen verse broodjes. Catering, all-in barbecues, buffetten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En wilt u eens écht uitpakken op het gebied van relatiegeschenken? Omdat u bijvoorbeeld een klant wilt bedanken voor een jarenlange en intensieve samenwerking? Of omdat u een medewerker in het zonnetje wilt zetten in verband met een jubileum? In alle gevallen zijn taarten en gebak van de bakker uit Amersfoort een gepaste vorm van relatiegeschenken. Themataarten, taarten met fotoscan of feestelijke harten met een speciale tekst: de mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. De keuze voor een van de taarten gemaakt? Bekijk dan ook meteen de vers belegde broodjes, zodat u het uitreiken van de relatiegeschenken in de regio van Amersfoort met een smakelijke lunch combineert.