Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Tips geld besparen kleding

Kleding is tegenwoordig vrij prijzig. Toch heeft iedereen kleding nodig en het is extra leuk om er leuk uit te zien. Vaak is het beter om wat duurdere kleding te komen zodat het langer mee gaat. Vooral voor studenten is het lastig om goed om te gaan met hun beschikbare geld en het kopen van kleding. Maar toch is het lastig om niet telkens weer nieuwe kleding te kopen. In dit artikel worden een aantal tips gegeven om geld te besparen omtrent kleding.

Allereerst is het handig om kleding te kopen in de sale. Vooral aan het begin van de sale is de keuze nog groot. Vaak hangen hier gewoon dezelfde kledingstukken van de collectie van dat jaar alleen is de prijs dan flink lager. Tegenwoordig hangt de wintercollectie midden in de zomer alweer in de winkel. Dit betekent ook dat de uitverkoop van de zomercollectie al in juni begint. Dit is dus eigenlijk ook het moment waarop je zomerkleding nodig hebt, oftewel een win-winsituatie. De wintersale is dan vaak ook in december en januari. Dus kies het juiste moment om te gaan shoppen.

Ook is het een goed idee om te kijken op sites waar mensen hun kleding verkopen. Veel mensen verkopen de kleding waar ze op uitgekeken zijn maar wat nog wel van goede kwaliteit is. Dit wordt natuurlijk verkocht voor een aanzienlijk lage prijs en kunnen nog hele leuke kledingstukken tussen zitten.

Vervolgens is het ook mogelijk om oude kleding weer op te pimpen. Sommige kledingstukken heb je al zo vaak gedragen waardoor je er op uitgekeken bent. Je kunt op een broek bijvoorbeeld patches plaatsen. Deze zijn vaak niet zo duur en geven je broek een nieuw leven.

Zo is het ook mogelijk om kledingstukken van leer of suede een compleet nieuwe look te geven. Je suede schoenen verven is bijvoorbeeld een optie. Ook kun je een leren jas verven. Hierdoor is het niet nodig om nieuwe kledingstukken te kopen, maar laat je oude kleding eruit zien als nieuw.

http://www.leerverfshop.nl