Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Bij Bellano uitsluitend exclusieve sieraden

Exclusieve sieraden vindt u natuurlijk bij Bellano. Zij hebben een passie voor goed ontworpen producten, in goede ideeën en dingen een beetje anders dan anders doen. Zij geloven in het creëren van een persoonlijke online winkelervaring, en in het aanbieden van design waar u van houdt. Bij Bellano vindt u exclusieve en uitsluitend handgemaakte sieraden. Alle sieraden zijn gericht op de persoonlijke smaak van hun klanten. Ze geven de prachtige en sprankelende look die elke vrouw wil, samen met een unieke en moderne stijl. Bellano is voor jong en oud(er), gepassioneerd en toegewijd aan het ontwerpen van unieke, exclusieve handgemaakte sieraden.

Exclusieve sieraden die inspireren

De ontwerpers van Bellano halen hun inspiratie voor hun exclusieve sieraden overal vandaan. Zoals bijvoorbeeld de magische details van de natuur denk maar eens aan de prachtig vormgegeven bloemblaadjes of weelderige bloesem. De sieraden van Bellano zijn allemaal stuk voor stuk unieke items. Items die geschikt zijn voor een verscheidenheid van evenementen, verschillende kledingstijlen en leeftijden.

Eenvoudig of een statement?

Bent u op zoek naar een eenvoudig doch exclusief sieraad? Wilt u juist een statement maken? Zoekt u exclusieve sieraden die u elke dag kunt dragen of alleen voor een speciale gelegenheid? De ontwerpers van Bellano beschouwen het als hun missie om de meest verbluffende, handgemaakte sieraden exclusief voor u te ontwerpen en te maken zodat ze bij u passen. Ongeacht uw outfit of stijl.

Tijdloze elegantie

Van tijdloze elegantie tot hedendaags, een sieraad met een vintage gevoel of iets eigenzinnigs en leuks. Bellano legt perfect vast wat u precies met uw sieraad probeert te zeggen. Door nauw samen te werken met u als klant aan zeer bijzondere, vaak sentimentele stukken, ontstaan soms uiterst opvallende stukken. Elk sieraad ontworpen door Bellano ontstaat door gebruik te maken van edelmetalen en edelstenen, exclusief voor elk ontwerp. Zodat er een uniek exemplaar door u gedragen en gekoesterd kan worden.

De kwaliteit van de exclusieve sieraden staat voorop. Een mooie afwerking en het gebruik van uitsluitend duurzame materialen zijn een voorwaarde. Bellano werkt uitsluitend met materialen zoals rhodium of gold plating en de sieraden worden ingezet met Swarovski kristallen en/of parels.