Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Dansschool Flevoland

Dansschool Flevoland

Wil jij ook leren hoe jij nog beter met de heupen kunt zwiegen? Kom op dansles in Flevoland bij DDDancestudio. Bij onze dansschool Flevoland kan jong en oud, beginner als ervaren danser les op maat krijgen. Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor een gratis proefles en zie of onze lessen wat voor jou zijn.

Kinder danslessen

Droomt jouw kleine er van jongs af aan al van om een ballerina of hiphopdanser te worden? Laat de droom dan in vervulling gaan door wekelijks bij ons op dansles te gaan. Onze ervaren instructeurs maken de lessen voor kinderen leuk en leerzaam. Aan het einde van elke dansjaar kunnen de kinderen hun nieuw verworven talenten showen tijdens de theatershow van onze dansschool Flevoland.

Jongeren en volwassen

Je bent nooit te oud om iets te leren. Daarom bieden wij ook beginnerslessen als dansschool Flevoland aan jongeren en volwassen. Kom bij ons dansen en leer de fijne kneepjes van het vak. Ook voor ervaren en semi-professionals bieden wij lessen en kunnen wij je een professionele carrière opsturen. Wil je meer weten over het volledige lesaanbod? Neem dan een kijkje op de website van onze dansschool Flevoland www.dddancestudio.nl en vraag snel een gratis proefles aan. Heb je een persoonlijke vraag? Dan kun je ons ook altijd telefonisch bereiken.