Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

De beste manier om aan je vitamine te komen

De zomermaanden zijn voorbij en het begint weer kouder te worden. De wintermaanden zijn in aantocht. In deze maanden moet ons lichaam vaak harder werken om ons vitaal te houden. Een griepje ligt namelijk zo op de loer.

Om het lichaam een handje te helpen slikken we vaak in de wintermaanden vitamine pillen. In deze pillen zitten extra vitamine die ons lichaam extra gaan helpen.

De meeste vitamine zitten in ons eten. Door genoeg, gezond en gevarieerd te eten krijgen we daardoor genoeg van deze vitamine binnen.

Er zijn vitamines die door ons lichaam worden aangemaakt. Een voorbeeld hiervan is vitamine d. Deze vitamine wordt door het lichaam gemaakt wanneer het lichaam in aanraking komt met genoeg zonlicht. Vooral in de wintermaanden wordt deze vitamine in de vorm van een vitamine pil geslikt. Dit gebeurt vaak in de winter omdat het lichaam dan niet vaak in aanraking komt met zonlicht. Ook wordt deze vitamine vaak geslikt door zwangere vrouwen, deze vrouwen hebben deze vitamine meer nodig.

Vitamine d is erg belangrijk bij de groei en het behoud van uw botten. Daarom wordt het vaak aangeraden dat kinderen, ouderen en zwangere vrouwen deze vitamine extra slikken.

Naast het bevorderen van de lichamelijk toestand bevorderen sommige (vitamine) pillen ook de geestelijke gemoedstoestand. Een voorbeeld van één van deze pillen is 5-HTP. Deze pil bevorderd de geestelijke veerkracht. 5-HTP is essentieel voor de hersenen, ze beïnvloeden de hersenen met aandacht, motivatie en emotie. Wanneer uw hersenen te weinig 5-HTP ontvangen zult u dus vaker negatieve emoties ervaren en onverschilliger worden.

Wanneer u zich herkent in deze symptomen is het advies om contact op te nemen met uw huisarts. Deze kan u advies geven over de mogelijkheden. Wanneer het advies is om 5-HTP te slikken, kunt u deze pillen makkelijk en snel online bestellen.

http://www.topvitamins.nl