Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Plastische chirurgie kan een groot verschil maken

Het mooier maken van jezelf door middel van plastische chirurgie is de laatste jaren steeds gewoner geworden. Zeker door o.a. actrices en fotomodellen die het laten doen is de populariteit gestegen. Van facelifts tot borstvergrotingen, het kan tegenwoordig allemaal. In principe allemaal om het ouder worden niet in de spiegel te hoeven zien. Als de jaren beginnen te tellen wordt de huid slappen, er ontstaan rimpels rond de ogen en op het voorhoofd en er komen wallen onder de ogen. Ouder worden op zich is niets aan te doen, maar voor mensen die dit proces liever niet in de spiegel zien of bij mensen bij wie het een dusdanige hinder vormt kunnen hier door middel van plastische chirurgie iets aan laten doen.

Als je bijvoorbeeld last heb van de huid rondom de ogen, kun je een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren. Bij een bovenooglidcorrectie wordt de overtollige huid en het teveel aan vet boven de ogen verwijderd. Het is een kleine chirurgische ingreep die meestal nog 45 minuten in beslag neemt, maar toch kun je er een groot verschil mee maken. Na de ingreep mag je gelijk naar huis, maar het is wel goed om te weten dat je niet de weg op mag met de auto en dat het belangrijk is om de geopereerde huid met enige regelmaat te koelen.

De bovenooglidcorrectie kosten verschillen erg per kliniek. Doordat er veel concurrentie is op dit gebied zult u soms nog weleens hele gekke aanbiedingen zien. Maar als het lijkt alsof het te mooi is om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo. Dus ga niet zomaar met de eerste de beste kliniek met een leuk aanbod in zee, maar doe zorgvuldige research. De basisverzekering vergoedt een bovenooglidcorrectie vaak niet, maar met een aanvullende verzekering kan het zo zijn dat je recht heb op een vergoeding. Faceland is in ieder geval één van de voordeligste op het gebied van professionele cosmetische ingrepen.

http://faceland.nl