Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Bedrijfskleding nodig in Ede?

Wilt u bedrijfskleding in Ede kopen of in Veenendaal of omgeving bestellen? Goed idee! Bedrijfskleding bestellen die past bij uw bedrijf is de eerste stap om professioneel en georganiseerd over te komen. Wij kunnen hierbij helpen, Complementair Workwear. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bedrijfskleding voor verschillende bedrijven, en kunnen de kleding vinden die het beste bij uw organisatie past.

Bedrijfskleding makkelijk bestellen in Ede

Uiteraard is Complementair Workwear op de hoogte van alle veiligheidseisen die gesteld worden tegenwoordig aan bedrijfskleding. In onze centrale locatie in Ede streven we er ook naar om onze producten iedere dag weer aan de hoogste standaarden te laten voldoen. Daarnaast maakt het niet uit in welke sector u werkzaam bent, wij kunnen met ons brede assortiment bedrijfskleding vinden en aanpassen voor iedere beroepsgroep die u maar zou kunnen verzinnen. Wilt u graag zien hoe het er in het echt uit zal zien? Dan kunt u gerust op afspraak langskomen om alles te bekijken, hierbij adviseren we u graag over alle mogelijkheden. De afspraak kan gewoon gemaakt worden via de website.

De verschillende soorten bedrijfskleding

Bij Complementair Workwear verkopen we heel veel verschillende soorten bedrijfskleding, maar deze kunnen in een aantal brede categorieën georganiseerd worden. Onze functionele werkkleding is vooral bedoeld voor de bouw-, industrie-, hoveniers-, installatie, schilders- en transportbranche. Hierbij kunt u denken aan erg stevige werkkleding die wel een beetje tegen een stootje kan, en tegelijkertijd duurzaam, comfortabel en representatief is. Onze veiligheidskleding is een ander voorbeeld, maar deze kleding is vaak verplicht om te dragen, zoals vlam vertragende of signaalkleding. Wij staan bij deze soort garant voor de kwaliteit van de kleding, de bescherming van de werknemers is hier gewoon van belang.

Andere categorieën

De andere categorieën aan bedrijfskleding die we verkopen zijn representatieve, horeca, sport- en promotiekleding. Bij representatieve kleding kunt u denken aan de zakelijke dienstverlening, waarbij alles op maat gemaakt kan worden door gebruik te maken van ons ontwerpprogramma. Er is ruime keuze in kleur en model voor een gepersonaliseerde uitstraling. Horeca kleding spreekt natuurlijk voor zich, u kunt iets laten ontwerpen dat bij de sfeer past.