Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Kartonnen dozen

De Dozenhal verkoopt al ruim 35 jaar kartonnen dozen, ze hebben dus erg veel ervaring, zijn enorm betrouwbaar en beschikken natuurlijk over de beste kwaliteit dozen. Deze zijn overigens zowel gebruikt als gloednieuw. Deze in Ermelo gevestigde specialist levert al aan tal van andere bedrijven en doet dat natuurlijk ook graag voor uw bedrijf! U kunt zeer gemakkelijk een offerte aanvragen via de webshop. Het mooie is dat de Dozenhal zelf de producten bij u aflevert, er wordt dus geen gebruikt gemaakt van externe bedrijven en zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarbij is de levering ook nog eens erg snel, zo is het vaak het geval dat u het de volgende dag al kunt ontvangen.

Wat voor kartonnen dozen zijn er verkrijgbaar?

Het assortiment van de Dozenhal is heel erg groot, er worden namelijk maar liefst 2500 (!!) verschillende maten dozen aangeboden. Er is dus altijd wel een doos op maat. Er zijn 5 verschillende soorten dozen verkrijgbaar op de website, namelijk: Gebruikte dozen, nieuwe dozen, tabaksdozen, palletdozen / container dozen en bedrukte dozen.

De naam gebruikte dozen zegt het al, die zijn gebruikt en niet gloednieuw. Alleen is de kwaliteitseis bij de Dozenhal erg hoog dus zijn het nog steeds prima kwaliteit dozen. Daarbij is de prijs natuurlijk ook wat lager! Nieuwe dozen spreekt voor zich, topkwaliteit en nog nooit gebruikt. De tabaksdozen zijn wat stevigere dozen die als het waren bestaan uit 2 dozen. Deze worden voornamelijk gebruikt om zwaardere producten mee te transporteren. Palletdozen / containerdozen zijn heel erg groot, dus daar kunnen veel en/of grote materialen in. Bedrukte dozen is er ook voor als u bijvoorbeeld uw eigenbedrijfslogo erop wil hebben.

Andere verkrijgbare producten

Natuurlijk draait het bij de Dozenhal natuurlijk voornamelijk om de kartonnen dozen, maar u kunt er ook zeker andere producten vinden. Dan moet u denken aan tape om de dozen mee dicht te plakken, folie en luchtzakken die bij breekbare producten in de doos kunnen. Maar ook verzendzakken voor de kleinere verzendingen.

Nog iets anders dat ook in de webshop verkrijgbaar is zijn massieve platen. Deze worden gebruikt om dozen meer stabiliteit te geven als deze op pallets staan.