Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

De Bloomingville collectie

Een Bloomingville bank staat mooi en zit perfect

Bloomingville weet hoe je Scandinavisch design combineert met comfort. Een bank van Bloomingville is niet zomaar een bank, maar een statement. Een meubelstuk van Bloomingville herken je al van een afstand. Vooral de eenvoud van Bloomingville banken maakt indruk. Niet alleen een meubelstuk om op te zitten, maar ook om visueel van te genieten. Bloomingville is een kwaliteitsmerk dat wereldwijd naam heeft gemaakt door zich toe te leggen op afwerking en duurzaamheid.

De natuur in een modern jasje

Bloomingville haalt haar inspiratie uit de natuur. De kleuren van het Scandinavische landschap en materialen als hout, rotan en wol combineren geweldig in de moderne ontwerpen van Bloomingville. Dit zien wij niet alleen terug in de banken die het merk aanbied, maar ook in het bloomingville vloerkleed dat trots de uitstraling en kracht van de Scandinavische natuur uitbeeld. Het merk heeft een minimalistisch karakter, maar heeft daarnaast een warme uitstraling. Het gebruik van grijstinten en natuurlijke materialen geven rust aan de hectiek van het dagelijkse leven. Thuis hoor je je immers net zo vrij te voelen als in de natuur. 

Het merk Bloomingville is daarnaast ook veel breder, zo zijn de producten te combineren met bloomingville vloerkleden, plaids en decoratieartikelen.

Een Bloomingville bank in de hal

In welke ruimte staat een Bloomingville bank het beste? De banken van Bloomingville zijn alles behalve robuust, waardoor deze geschikt zijn voor elke kamer. De Bloomingville banken zijn originele meubelstukken, waardoor zelfs een hal een mooie invulling krijgt met een bankje om de schoenen aan te trekken. Heb je beperkte ruimte aan de eetkamertafel? Een muurbank van Bloomingville creëert ruimte en staat mooi in elk interieur. Ontdek zelf hoe je de ontwerpen van Bloomingville eindeloos kunt combineren met je persoonlijke woonstijl en met de andere producten zoals een Bloomingville vloerkleed.