Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Shoelia laat je zijn wie je echt bent

Shoelia, het begint zo onschuldig, maar heeft een grote impact. Net als de allereerste keer toen je je eigen reflectie herkende. Toen je nog net geen twee jaar oud was. Je tanden poetsend, staand op je steile krukje bij de wastafel van de badkamer, als het je plotseling duidelijk wordt: Dat met schuimvlekken gevulde gezicht dat je vanuit de spiegel aankijkt, dat ben jij! Je unieke jij. Jijzelf. Je eigen ik.

Shoelia, een ware openbaring voor wie durft

Schoenen van Shoelia stillen je natuurlijke honger naar authenticiteit. Authenticiteit leidt je in elke fase en aspect van het leven. Het drijft je veranderingen van werk, relaties, spel en gebed. Tieners en twintigers proberen vrienden, mode, hobby’s, banen, geliefden, locaties uit om te zien wie en wat bij hen past en wat “gewoon niet ik” is. Midlifers verdiepen hun inzet voor carrière, gemeenschap, geloof en familie die overeenkomen met hun zelfbeeld, of die zich gevangen voelen in een leven dat niet van henzelf lijkt te zijn. Ouderen beschouwen de levenskeuzes met spijt of voldoening, grotendeels gebaseerd op de vraag of ze ’trouw’ aan zichzelf waren.

Wees jezelf ook al is dat soms eng

Als je uniek durft te zijn, durf je in wezen “jezelf” te zijn en alles wat te maken heeft met wie je werkelijk bent. Het kan eng zijn omdat het betekent dat we onszelf op het spel zetten. Het betekent dat we onszelf kunnen onderwerpen aan controle, oordeel en mogelijke spot. Het betekent blootstelling en kwetsbaarheid. Het is soms makkelijker om niet op te vallen in een menigte. Er is moed en zelfvertrouwen voor nodig om origineel en uniek te durven zijn – om je eigenheid te onthullen en te laten zien dat je uniek bent.

Volg je hart en intuïtie

Maar je tijd is beperkt; verspil het dus niet met het leiden van het leven van iemand anders. Laat je niet vangen door dogma’s – die leven met de resultaten van het denken van anderen. Laat het lawaai van de meningen van anderen je eigen innerlijke stem niet overstemmen. En het allerbelangrijkste, heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. Ze weten op de een of andere manier al wie je echt wilt zijn.

Het is waar. Het leven is te kort om iemand anders proberen te zijn dan je ware, oorspronkelijke zelf. Wees wie je bent. Vier je individualiteit en uniciteit. Durf een origineel te zijn met de unieke schoenen van Pepe Milan van Shoelia.