Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Pretty little things online fashion is snel en goedkoop

Prettylittlething is bijna de kloon van MissGuided, met bijna dezelfde basisprincipes. Het heet je welkom via een roze snoepaccount waar je onmiddellijk wil blijven en er geweldige vondsten kan doen. Je wordt ook begroet door promoties op sommige items, met mooie meisjes als model. Wat zeker is, is dat je niet weg kunt gaan zonder iets te kopen. Maar voordat je iets bestelt, lees je hier meer over de Prettylittlething website.

PRETTYLITTLETHING: HOE KOPEN OP DEZE SITE?

Niets doet meer voor een meisje dan een mooie homepage. Het snoep roze als de belangrijkste kleur is een goed idee van Prettylittlething. De site bestaat in het Engels en Frans. De homepage informeert gebruikers over de verkoop. Om te kopen, moet je onmiddellijk op “Shop now” klikken. Je wordt doorverwezen naar de catalogus van nieuwe items met zeer mooie en aantrekkelijke vrouwen. Maar, wat je stijl ook is, je vindt wat je nodig hebt, want de producten zijn zeer gevarieerd. Trouwens, er zijn andere tabbladen zoals Kleding, Jurken, Tops, Schoenen, Accessoires, Schoonheid, en ga zo maar door. Eenmaal op de catalogus, kun je de producten sorteren op het merk (Ardell, Beautiful Beautiful Beautiful Brushes, CINK ….), het type product (accessoire, Babydoll/Romper, ring ….), kleuren, maten en de prijs, die varieert van 1 USD tot 135 USD. Vervolgens zie je de producten, lees je zorgvuldig de details (materiaal en onderhoud, levering, retouren), en ten slotte klikt je op ADD TO CART. Doe hetzelfde voor alle producten die je wilt kopen en als je tevreden bent, klikt je op CART en ORDER. Daar hoef je alleen maar de aanwijzingen te volgen op de site van Prettylittlething. 

DE KWALITEIT VAN DE PRODUCTEN: IS PRETTYLITTLETHING EEN BETROUWBARE SITE?

Ten eerste, het is onmiskenbaar dat deze site alles heeft om je te behagen. Een mooie lay-out, maar vooral mooie mode-items. Elk product is goed gedetailleerd volgens de kenmerken, inclusief het materiaal van de productie en de wijze van onderhoud. Zo heb je het bewijs dat het nodig is om een terugbetaling aan te vragen indien het product niet voldoet aan de beschrijving. Merk op dat de verpakking altijd goed verpakt is met een plastic zakje met de naam van de site. Aan de andere kant kan het zijn dat je artikelen van goede kwaliteit tegenkomt die niet voldoen aan je selectiecriteria, met name de grootte.

VERZENDKOSTEN PRETTYLITTLETHING

Voor douanekosten, hangt het af van de waarde van de producten in het pakket. Aan de andere kant, voor producten verkocht tegen -40% en -60%, biedt de site gratis levering.

PRETTYLITTLETHING: DE BESCHERMING VAN DE KOPER

In de eerste plaats waarderen de gebruikers van prettylittlething vooral de klantenondersteuning van de site, die zeer attent en altijd beschikbaar is. De site stemt er ook mee in om alle producten die niet voldoen aan de vraag van de klant te corrigeren, terug te betalen of te vervangen.

ZIJN BETALINGEN VEILIG?

PrettyLittleThing accepteert bijna alle Visa, Visa Debit, Solo, Maestro, Electron en PayPal betaalmethoden. Om de veiligheid van de betaling te garanderen, wordt de klant direct na de bestelling gedebiteerd.

CONCLUSIE PRETTYLITTLETHING

Deze site is uitsluitend voor vrouwen. Het is de ideale site om op zoek te gaan naar accessoires en trendy kleding. Elke week worden er nieuwe producten aan de catalogus toegevoegd. Je hoeft geen etalages langs in een warenhuis met al je tassen aan je arm. Hier kun je gaan winkelen zonder moe te worden. Je kunt ook profiteren van promotionele codes.