Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Uw eigen én unieke sauna handdoek

Heeft u eerder gehoord van een eigen, unieke en gepersonaliseerde sauna handdoek? Bij saunahanddoek.nl kunt u uit meer dan honderd combinaties kiezen. Mevrouw Bedeaux is oprichtster van Saunahanddoek.nl en heeft al meer dan 12 jaar ervaring met de textiel nadat zij de groothandel “KleertjesGroothandel” was gestart. Zo weet je zeker dat de doeken van zeer goede kwaliteit zijn. De webshop is gestart omdat de oprichtster ondervond dat de doeken vaak te klein waren. Als je naar de sauna gaat, is het wel fijn om een doek te hebben die fijn en comfortabel ligt. Nog beter is als je niet alleen een comfortabele doek hebt maar ook nog een onderscheidende en unieke die helemaal bij jou past. 

Zelf een sauna handdoek samenstellen

Een sauna handdoek van saunahanddoek.nl heeft een extra grote afmetingen. De afmetingen van deze doeken zijn 200 bij 80 centimeter zodat u altijd comfortabel op de doek kan liggen als u naar de sauna of naar het strand gaat. Is de doek toch nog te klein? Dan is er ook nog een XL doek beschikbaar – deze is 220 bij 90 centimeter. U kunt deze doeken ook nog met een kleine doek bestellen waar u zichzelf mee kunt afdrogen. Deze ‘normale’ doeken zijn 140 bij 70 centimeter. U kunt dus geheel de doeken zelf samenstellen. Eerst kies u uw eigen unieke bies waaraan u uw doek snel en eenvoudig kunt herkennen als u zich in een drukke sauna of op een vol strand bevindt. U kunt kiezen uit 20 verschillende biezen en 9 verschillende bijpassende kleuren voor uw product. Vindt u het moeilijk om te kiezen? Dan kunt u kijken welke combinaties (bies en kleur) vaak samen gaan. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, gaan wij hard voor u aan de slag. U kunt uw bestelling na ongeveer tien werkdagen in huis verwachten. 

Cadeautip

Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau? De doeken van saunahanddoek.nl zijn een ideaal cadeau om te geven. Zo laat u aan de ontvanger weten dat u aan hem of haar heeft gedacht. Niet alleen een functioneel maar ook nog eens uniek en persoonlijk.