Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Design je eigen snapback

Sinds de verschijning in de baseball wereld staat de snapback al bijna een eeuw voor de sportiviteit. Vooral voor de Amerikanen heeft het te maken met hun spirit. Enkele jaren geleden liet je met een snapback zien wie je favoriete team is en van welke sport je houdt. Veel sportteams ontworpen hun logo op een snapback en dit zorgde voor meer populariteit. En zo konden zij hun imago versterken.  Een cap is een pet met een (niet gebogen voorkant) en een snapback is een cap met op de achterkant maten die je kan verstellen.

De snapback is tegenwoordig razend populair en bijna iedereen heeft er wel eentje thuis liggen. De naam is afkomstig van de manier waarop de cap aan de achterkant sluit. In het Engels betekent “Snap” drukknoop en “Back” staat in deze taal voor achterkant, waar de verstelbare sluiting van kleine gaatjes en “drukknoopjes” zich bevindt. Veel mensen uiten zich zelf doormiddel van hun kleding, dus vaak zoeken ze iets wat hun kenmerkt. Dat kunnen opvallende schoenen zijn, hoofddeksels sjaals, haar of iets anders aan hun uiterlijk. Het hoeft niet altijd iets groot te zijn, het kunnen zelfs je sokken zijn die niemand ziet. Je zelf kunnen uiten doormiddel van kleding, wordt steeds populairder. De trends van tegenwoordig hebben ook veel te maken met creativiteit, bijna niets is te gek. Petten werden vroeger vooral veel gedragen door jongens, nu is dat helemaal niet meer zo. Meiden vinden de petten net zo leuk en kunnen het op verschillende manieren combineren, meisjesachtig of neutraal. Er bestaan ook snapbacks met verschillende soorten patronen en kleuren.

Snapbacks zijn tegenwoordig zeer verschillend en geven ook een andere uitstraling. Als je interesse hebt om een snapback bestellen kun je de volgende website bekijken:www.snapbacks.nl. Tevens is het mogelijk om je snapback te borduren en zo geef je er dus een eigen draai aan!

http://www.snapbacks.nl/