Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Het kleding merk Giorgi

Kleding merk Giorgio van Giorgio Armani is een bekend als een stijlvolle Italiaans mode ontwerpen van confectie, lederen kleding, schoenen, horloges, juwelen, cosmetica, parfum en interieur. Deze kleding lijn is ontstaan uit een samenwerking tussen Giorgio Armani en Sergio Galeotti. Sinds 1957 werken deze heren samen en intussen heeft het bedrijf ruim 5.500 werknemers in dienst. Elk jaar groeit het Armani Emperium met zeker 20 nieuwe vestigingen. Op dit moment heeft Giorgio Armani ongeveer 300 vestigingen in 25 landen over de hele wereld.

Zijn imperium omvat kleding, cosmetica, parfums, juwelen, horloges, zonnebrillen en nog veel meer onder wereld bekende namen en merken zoals Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, AJ | Armani Jeans, AX | Armani Exchange, Armani Junior, en Armani/Casa.

Nadat Armani zijn studie aan de medici faculteit stop zette ging hij fotografie studeren. Tijdens zij studie werkte hij als etaleur bij een groot warenhuis in Milaan. Daarna heeft in de jaren zestig bij Nini Cerruti gewerkt. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met het ontwerpen en mode. Het duurde niet lang toen hij in1970 zijn eerste eigen bedrijfje opstarte. Giorgio is kleding merk is te herkennen aan de gestileerde adelaar die nu zijn handelsmerk is geworden. Al heel gauw open de hij andere vestiging in Verenigde staten. De Giorgio Armanie en de Emperio Armani zijn ze de bekendste merken uit zijn miljard dollar emperium. Armanie had als missie om een tijdloze en elegante mode te ontwerpen. Ano 2017 is hij heel goed geslaagd in zijn missie.