Switsj kinderkleding
Image default
Shopping / Clothing

Wat je moet weten over Klarna

Ken je de optie betalen met Klarna al? Steeds meer winkels bieden de optie om je bestelde artikelen af te rekenen met Klarna. Als je afrekent met Klarna hoef je niet direct te betalen voor je bestelling en krijg je de bestelling toch opgestuurd.

Achteraf betalen met Klarna

Als je een bestelling plaats bij een winkel kunt je op een gegeven moment een betaalmethode kiezen. Is de webwinkel aangesloten bij Klarna dan staat Klarna als betaaloptie in de lijst waar meestal ook iDeal, creditcard of bankoverschrijving bijstaan. Als je voor Klarna kiest hoef je het product pas te betalen zodra je deze hebt ontvangen.

Alleen betalen voor wat je wilt houden

Het voordeel van betalen met Klarna is dat je betaalt voor de producten die je houdt. Stel dat je producten besteld en er bevalt iets niet, dan kun je het product terugsturen zonder dat je het eerst moet betalen. Dat scheelt een hoop gedoe. Er zijn een aantal winkels waar je kan betalen met Klarna zoals: – Omoda; – Score; – Nelly; – Chasin; – Bos; – The little green bag.

Later betalen

Een ander voordeel van deze betaalmethode is dat je de producten later betaald. Als de producten geleverd zijn en je besluit de producten te houden dan moet je binnen 2 weken afrekenen. Dit is ontzettend handig voor als je wel al iets nodig hebt, maar nog even moet wachten totdat je jouw salaris binnen hebt. Het betalen verloopt overigens ook erg makkelijk. Je krijgt van Klarna een e-mail met een link zodat je meteen kunt overmaken.